Povezane vesti
„Pojedini zaposleni spremni su i da daju otkaz ako se situacija pogorša“: Operski pevač o imenovanju Bokana u UO Narodnog…
Nova 20.06.2025
Operski pevač i predsednik Sindikata muzičkih umetnika Boris Postovnik upozorio je da su zaposleni u Narodnom pozorištu uplašeni za dalju budućnost ove institucije nakon imenovanja Dragoslava Bokana na mesto predsednika UO. "Juče su mi stizale poruke od… »
Operski pevač o imenovanju Bokana: Neki zaposleni spremni da daju otkaz ukoliko se situacija pogorša
N1 Info 20.06.2025
Operski pevač i predsednik Sindikata muzičkih umetnika Boris Postovnik za N1 je kazao da su zaposleni u Narodnom pozorištu uplašeni za dalju budućnost ove institucije nakon imenovanja Dragoslava Bokana na mesto predsednika UO. "Juče su mi stizale poruke… »
Vesti dana »
Evropa Vučiću ne veruje: U jednom danu, dve rampe. Svi pokušaji predsednika da se umili EU pali su u vodu
Nova pre 1 satjoš 42 povezane
Skočila cena nafte posle izjave Trampa da prekida primirje sa Iranom
Forbes pre 3 satajoš 36 povezanih
Skupština Srbije o 18 zakona: Na dnevnom redu finansiranje stranaka, mediji, roditelji negovatelji i ekologija
Euronews pre 3 satajoš 24 povezane
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 5 minutajoš 43 povezane