Povezane vesti
"Prokockao sam 2 stana u Beogradu" Pevač prevario suprugu sa kojom ima decu: "Samoživ sam, uvek hoću sebi da ugodim!
Kurir 20.06.2025
Tada se dosta pričalo o njegovom odnosu sa tadašnjom suprugom, a u jednoj raspravi sa Franom Pujasom, koju je pevač imao, izneti su šok detalji. Pevač i nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Nikola Grujić je u rijaliti programu "Zadruga" sa Mimom Šarac… »
"Prokockao sam 2 stana u Beogradu": Pevač prevario suprugu sa kojom ima decu: "Samoživ sam, uvek hoću sebi da ugodim i po cenu…
Blic 20.06.2025
Pevač i nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Nikola Grujić je u rijaliti programu "Zadruga" sa Mimom Šarac prevario suprugu sa kojom ima dvoje dece, a sada se ponovo nalazi u rijalitiju "Elita". Tada se dosta pričalo o njegovom odnosu sa tadašnjom… »
Vesti dana »
SRCE: Izmenama izbornih zakona zloupotrebe će postati legalne, preporuke ODIHR se zloupotrebljavaju
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
Putinov komentar o Šrederovoj kandidaturi za pregovore izazvao burne rasprave
Sputnik pre 36 minutajoš 33 povezane
RHMZ će slati upozorenja sat, dva unapred zbog nevremena! Meteorolog Sovilj otkrio od koliko tačno sati će vreme u Srbiji biti naročito opasno i poziva na oprez
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Niš: Uhapšen zbog sumnje da je ženi uzeo 150.000 evra za navodno lečenje njenog sina
RTS pre 26 minutajoš 28 povezanih
Potpisan ugovor o učešću SAD na specijalizovanoj izložbi Ekspo 2027
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih