Povezane vesti

"Držao me je zatvorenu u kući četiri godine" Stravična ispovest starlete ledi krv u žilama!

"Držao me je zatvorenu u kući četiri godine" Stravična ispovest starlete ledi krv u žilama!

Alo pre 1 dan
Deniz je ispričala da je odrastala u teškim uslovima. Starleta Deniz Dejm, koja je slovenačkog porekla, važi za jednu od najkontroverznijih učesnica rijalitija Zadruga. Tokom svog učešća otvoreno je govorila o teškim trenucima iz prošlosti. Deniz je tada… »
Očuh je 4 godine držao zatvorenu, a na kokain dnevno trošila 200 €! Najstariji partner imao 73 godine, bila je i sa ovim…

Očuh je 4 godine držao zatvorenu, a na kokain dnevno trošila 200 €! Najstariji partner imao 73 godine, bila je i sa ovim…

Kurir pre 6 sati
Kontroverzna učesnica "Zadruge 5" Deniz Dejm, koja je svojevremeno pretučena na jednom splavu i završila u Urgentnom centru, jednom prilikom je otkrila da se jedva izvukla iz kandži droge! Starleta iz Slovenije je imala veoma teško detinjstvo… »
"Četiri godine sam bila zatvorena u kući" Šok priznanje starlete: "Krala sam haljine, kozmetiku, obuću..."

"Četiri godine sam bila zatvorena u kući" Šok priznanje starlete: "Krala sam haljine, kozmetiku, obuću..."

Telegraf pre 7 sati
Starleta i nekadašnja učesnica "Zadruge", Deniz Dejm, poznata je po svom ekscentričnom ponašanju, ali iza njenog kontroverznog imidža krije se teška i potresna životna priča koju je jednom prilikom podelila s javnošću. Rođena u Sloveniji, Deniz je… »

Vesti dana »