Повезане вести
Очух је 4 године држао затворену, а на кокаин дневно трошила 200 €! Најстарији партнер имао 73 године, била је и са овим…
Курир 20.06.2025
Тужна животна прича Дениз Дејм. Контроверзна учесница "Задруге 5" Дениз Дејм, која је својевремено претучена на једном сплаву и завршила у Ургентном центру, једном приликом је открила да се једва извукла из канџи дроге! Старлета… »
"Држао ме је затворену у кући четири године" Стравична исповест старлете леди крв у жилама!
Ало 20.06.2025
Дениз је испричала да је одрастала у тешким условима. Старлета Дениз Дејм, која је словеначког порекла, важи за једну од најконтроверзнијих учесница ријалитија Задруга. Током свог учешћа отворено је говорила о тешким тренуцима из… »
"Четири године сам била затворена у кући" Шок признање старлете: "Крала сам хаљине, козметику, обућу..."
Телеграф 20.06.2025
Старлета и некадашња учесница "Задруге", Дениз Дејм, позната је по свом ексцентричном понашању, али иза њеног контроверзног имиџа крије се тешка и потресна животна прича коју је једном приликом поделила с јавношћу. Рођена у… »
Вести дана »
Табаковић: "Делез фингирао поступак ликвидације, изнео из Србије 130 милиона евра"
Блиц пре 1 сатјош 71 повезана
Хрка подржала Јаћимовићев предлог о блокади Београда: "Коначно да се ујединимо"
Радио 021 пре 34 минутајош 22 повезане
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних
АМСС: Сви прилази планинама у Србији су проходни, неопходна је зимска опрема
Еуроневс пре 23 минутајош 66 повезаних