Povezane vesti

Nikolija za "5cast" o bolnom periodu i eksplicitnom spotu: "Uradili smo dosta za hrišćanstvo!"

Nikolija za "5cast" o bolnom periodu i eksplicitnom spotu: "Uradili smo dosta za hrišćanstvo!"

Telegraf pre 1 dan
Nikolija Jovanović sinonim je za ženski rep u Srbiji. Poslednjih dana ponovo je u centru pažnje domaće javnosti, ovog puta, zbog provokativnog spota sa suprugom Reljom Popovićem koji je podelio publiku širom regiona. Dok jedni hvale njenu umetničku… »
Nikolija o prvoj Vesninoj rekaciji kada je videla spot eksplicitne pesme: "Jedino ste vas dvoje velike budale"

Nikolija o prvoj Vesninoj rekaciji kada je videla spot eksplicitne pesme: "Jedino ste vas dvoje velike budale"

Telegraf pre 9 sati
Nikolija Jovanović, jedna od najuticajnijih ženskih reperki u Srbiji, gostovala u podkastu "5cast", gde je iskreno govorila o svojoj karijeri, izazovima sa kojima se suočavala, uticaju javnih komentara, kao i o dugogodišnjem braku sa suprugom Reljom… »
"Zbog jezivih pretnji sam izgubila bebu!" Bolna ispovest Nikolije o agoniji koju je preživela i šok spotu koji je uklonjen…

"Zbog jezivih pretnji sam izgubila bebu!" Bolna ispovest Nikolije o agoniji koju je preživela i šok spotu koji je uklonjen…

Kurir pre 10 sati
Nikolija je poslednjih dana ponovo u centru pažnje domaće javnosti, ovog puta, zbog provokativnog spota sa suprugom Reljom Popovićem koji je podelio publiku širom regiona. Kako je spot za duetsku pesmu sa Reljom "Baš mi se sviđa" izazvao je burne… »

Vesti dana »