Povezane vesti
Školski odbor u Srbobranu odlučio da li tri nastavnice ostaju bez posla
Moj Novi Sad 21.06.2025
Školski odbor gimnazije "Svetozar Miletić" završio je zasedanje i doneo konačnu odluku posle žalbi advokata tri nastavnice koje su dobile otkaze jer su pružile podršku studentima. U naredna tri dana će odluka biti istaknuta na oglasnoj tabli škole i tada… »
Zvanična odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana za tri dana
NIN 21.06.2025
Školski odbor gimanzije "Svetozar Miletić" u Srbobranu završio je današnje zasedanje, a konačna odluka posle žalbi advokata tri nastavnice koje su dobile otkaze zbog podrške studentima biće istaknuta na oglasnoj tabli škole i tada će se znati da li one… »
"Juče sam održala poslednje časove": Protest u Srbobranu zbog otpuštenih nastavnica (video)
Pravda 21.06.2025
U Srbobranu građani organizuju protest podrške nastavnicama gimnazije "Svetozar Miletić" koje su dobile otkaz nakon što su pružile podršku studentima u blokadi i njihovim protestima. Ispred gimnazije "Svetozar Miletić" u Srbobranu okupljeno je više… »
Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas 20.06.2025
Školski odbor gimanzije “Svetozar Miletić” završio je zasedanje i doneo konačnu odluku posle žalbi advokata tri nastavnice koje su dobile otkaze jer su pružile podršku studentima. U naredna tri dana će odluka biti istaknuta na oglasnoj tabli škole i tada… »
Protest ispred gimnazije u Srbobranu zbog otkaza nastavnicama koje su podržale studente
Danas 20.06.2025
Više desetina građana okupilo se danas ispred gimnazije „Svetozar Miletić“ u Srbobranu, u znak podrške nastavnicama koje su dobile otkaz nakon što su pružile podršku studentima i njihovim protestima. Okupljeni, među kojima su bivši i sadašnji učenici te… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 3 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 3 satajoš 5 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 3 satajoš 1 povezana

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 7 satijoš 1 povezana