Povezane vesti
Divac se prvi put oglasio nakon saobraćajne nezgode
Vesti online pre 23 dana
Bivši proslavljeni košarkaš Vlade Divac oglasio se na društvenim mrežama i saopštio da se dobro oseća posle operacije ugradnje veštačkog kuka. – Hvala svima na porukama i pozivima. Sve je okej. Dobro sam, idemo napred – napisao je Divac. Divac (57) je u… »
Divac se prvi put oglasio posle nezgode: Idemo napred!
Sputnik pre 23 dana
Bivši proslavljeni košarkaš Vlade Divac oglasio se na društvenim mrežama i saopštio da se dobro oseća posle operacije ugradnje veštačkog kuka. "Hvala svima na porukama i pozivima. Sve je okej. Dobro sam, idemo napred", napisao je Divac. Divac (57) je u… »
Divac poslao poruku iz bolnice: Dobro sam, idemo napred
Danas pre 23 dana
Vlade Divac, koji je doživeo saobraćajnu nezgodu na motociklu nedaleko od Luštice u Crnoj Gori, posle čega je podvrgnut operativnom zahvatu na kuku, javio se iz bolnice preko Instagrama. Na „storiju“ je iskoristio priliku da svima zahvali na porukama… »
Vesti dana »

"50,60 Zgubidana vija ulaze na sajam": Vučević o pokušaju blokade polaganja ispita u Novom Sadu: "Poslednji element obojene revolucije"
Blic pre 21 minutajoš 20 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tri drona pogodila centar za obuku Zaporoške nuklearke – simulator reaktora ostao netaknut
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane

Nakon finala Chelsea vs PSG, Tramp je dodelio pehar, a onda šokirao svojim postupcima i ceo svet danas priča o njemu
City magazine pre 26 minutajoš 19 povezanih