Povezane vesti
Divac se prvi put oglasio nakon saobraćajne nezgode
Vesti online pre 6 sati
Bivši proslavljeni košarkaš Vlade Divac oglasio se na društvenim mrežama i saopštio da se dobro oseća posle operacije ugradnje veštačkog kuka. – Hvala svima na porukama i pozivima. Sve je okej. Dobro sam, idemo napred – napisao je Divac. Divac (57) je u… »
Divac se prvi put oglasio posle nezgode: Idemo napred!
Sputnik pre 7 sati
Bivši proslavljeni košarkaš Vlade Divac oglasio se na društvenim mrežama i saopštio da se dobro oseća posle operacije ugradnje veštačkog kuka. "Hvala svima na porukama i pozivima. Sve je okej. Dobro sam, idemo napred", napisao je Divac. Divac (57) je u… »
Divac poslao poruku iz bolnice: Dobro sam, idemo napred
Danas pre 16 sati
Vlade Divac, koji je doživeo saobraćajnu nezgodu na motociklu nedaleko od Luštice u Crnoj Gori, posle čega je podvrgnut operativnom zahvatu na kuku, javio se iz bolnice preko Instagrama. Na „storiju“ je iskoristio priliku da svima zahvali na porukama… »
Vesti dana »

Tramp negoduje jer nije dobio Nobelovu nagradu: Srbija i Kosovo se borili godinama, to smo rešili
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Zaječar: Viši sud poništio odluku GIK-a, ponovo se odlučuje o izbornim prigovorima
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih

Novi napad Irana na Izrael, Tel Aviv gađao nuklearni centar u Isfahanu; pojačana aktivnost američkih razarača i aviona u Mediteranu
RTS pre 19 minutajoš 26 povezanih

Veliki požari na hrvatskom primorju, policija: 'Uhvatićemo piromana'
BBC News pre 9 minutajoš 46 povezanih

Ogromne gužve na Preševu: Čeka se više od 3 sata, naoružajte se strpljenjem i klima-uređajem u kolima!
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih