Povezane vesti

Putin postavio uslov za kraj rata – Zelenski otkriva političku igru Moskve - uključen i Tramp

Putin postavio uslov za kraj rata – Zelenski otkriva političku igru Moskve - uključen i Tramp

RTS pre 58 minuta
Rat u Ukrajini – 1214. dan. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Kijev mora da prizna rezultate referenduma održanih u četiri ukrajinska regiona, upozorivši da bi nepriznavanje moglo da dovede do nastavka oružanog sukoba. Istovremeno, ukrajinski… »
Putin: Rusija ne traži kapitulaciju Ukrajine, mi smo jedan narod

Politika pre 53 minuta
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija od Ukrajine ne traži kapitulaciju, već "priznavanje realnosti". "Ne tražimo kapitulaciju od Ukrajine. Insistiramo na priznavanju realnosti koje su se razvile na terenu", rekao je Putin u petak na… »
Ruske snage napale energetsku infrastrukturu u Poltavskoj oblasti

Ruske snage napale energetsku infrastrukturu u Poltavskoj oblasti

Politika pre 18 minuta
U noći 21. juna ruske snage su izvršile masovni kombinovani napad na Poltavsku oblast, napadajući energetsku infrastrukturu u okrugu Kremenčuk, u kojem je ranjena jedna osoba, objavio je na svom Telegram kanalu šef te oblasti Volodimir Kogut… »
Rat u Ukrajini: Ministarstvo odbrane: U jednom oboreno 97 ukrajinskih dronova

Rat u Ukrajini: Ministarstvo odbrane: U jednom oboreno 97 ukrajinskih dronova

Večernje novosti pre 23 minuta
Rat u Ukrajini – 1214. dan. Foto: Profimedia Rusija veruje da će postizanjem taktičkih i teritorijalnih uspeha moći da odloži povećani pritisak Sjedinjenih Država. Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE. Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da su sistemi… »
Ruska vojska u jednom danu oborila 97 ukrajinskih dronova

Ruska vojska u jednom danu oborila 97 ukrajinskih dronova

Politika pre 1 sat
Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da su sistemi protivvazdušne odbrane oborili 97 ukrajinskih dronova i četiri vođene avio-bombe JDAM za 24 sata. "Operativno-taktička avijacija, jurišne bespilotne letelice, raketne trupe i artiljerija ruskih… »
"Rusija želi da "proda" Trampov uspeh u dva pravca": Zelenski analizirao situaciju na frontu

"Rusija želi da "proda" Trampov uspeh u dva pravca": Zelenski analizirao situaciju na frontu

Večernje novosti pre 1 sat
RUSIJA veruje da će postizanjem taktičkih i teritorijalnih uspeha moći da odloži povećani pritisak Sjedinjenih Država. Foto: EPA/JUSTIN LANE/Shutterstock/Novosti ilustracija - Rusija pokušava da demonstrira uspehe u oblasti Suma i Harkova. Međutim… »
"Ova dva čoveka okreću Ukrajinu protiv Rusije!" Putin brutalno iskren: Mi smo jedan narod (foto)

"Ova dva čoveka okreću Ukrajinu protiv Rusije!" Putin brutalno iskren: Mi smo jedan narod (foto)

Kurir pre 2 sata
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija od Ukrajine ne traži kapitulaciju, već "priznavanje realnosti". - Ne tražimo kapitulaciju od Ukrajine. Insistiramo na priznavanju realnosti koje su se razvile na terenu - rekao je Putin u petak na… »
Rusi se sručili na Ukrajinu; Sve je uništeno

Rusi se sručili na Ukrajinu; Sve je uništeno

B92 pre 2 sata
Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da su sistemi protivvazdušne odbrane oborili 97 ukrajinskih dronova i četiri vođene avio-bombe JDAM za 24 sata. "Operativno-taktička avijacija, jurišne bespilotne letelice, raketne trupe i artiljerija ruskih… »
Opak udar ruskih snaga: Masovni kombinovani napad na Poltavsku oblast i energetsku infrastrukturu

Opak udar ruskih snaga: Masovni kombinovani napad na Poltavsku oblast i energetsku infrastrukturu

Pravda pre 4 sati
U noći 21. juna ruske snage su izvršile masovni kombinovani napad na Poltavsku oblast, napadajući energetsku infrastrukturu u okrugu Kremenčuk, u kojem je ranjena jedna osoba, objavio je na svom Telegram kanalu šef te oblasti Volodimir Kogut… »

NIN pre 4 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija od Ukrajine ne traži kapitulaciju, već "priznavanje realnosti". "Ne tražimo kapitulaciju od Ukrajine. Insistiramo na priznavanju realnosti koje su se razvile na terenu", rekao je Vladimir Putin na… »
Rusi udaraju u "ahilovu petu", ukrajinici javlju o nevolji: Masovno su nas napali, zabeleženi su direktni pogoci

Rusi udaraju u "ahilovu petu", ukrajinici javlju o nevolji: Masovno su nas napali, zabeleženi su direktni pogoci

Alo pre 4 sati
Uživo Raketni udar; Sve gori; Mnogo mrtvih FOTO/VIDEO

Uživo Raketni udar; Sve gori; Mnogo mrtvih FOTO/VIDEO

B92 pre 4 sati
Rat u Ukrajini - 1214. dan. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija od Ukrajine ne traži kapitulaciju, već "priznavanje realnosti". Ukrajinski ministar spoljnih poslova Andrij Sibiga rekao je da Putin time što je poručio da je cela Ukrajina… »
Uživo Rusi raspalili po mostovima, eksplozije odjekuju! Žestoka borba se vodi na frontu u Ukrajini (video)

Uživo Rusi raspalili po mostovima, eksplozije odjekuju! Žestoka borba se vodi na frontu u Ukrajini (video)

Alo pre 5 sati
Sukob u Ukrajini, 1214. dan. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija od Ukrajine ne traži kapitulaciju, već "priznavanje realnosti". Društvene mreže Pogledaj galeriju Foto: Printscreen Pogledaj galeriju Printscreen Pogledaj galeriju… »
Ova dva čoveka su zatukla pregovore! Putin otkriva ko je okrenuo Ukrajinu protiv Rusije: Cela zemlja je naša

Ova dva čoveka su zatukla pregovore! Putin otkriva ko je okrenuo Ukrajinu protiv Rusije: Cela zemlja je naša

Alo pre 5 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je da Rusija od Ukrajine ne zahteva kapitulaciju, već "priznavanje realnosti na terenu" Govoreći na Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, Putin je istakao da je Moskva tokom sukoba u više navrata nudila pregovore… »

Insajder pre 6 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija od Ukrajine ne traži kapitulaciju, već "priznavanje realnosti". 'Ne tražimo kapitulaciju od Ukrajine. Insistiramo na priznavanju realnosti koje su se razvile na terenu', rekao je Putin u petak na… »
UKRAJINSKA KRIZA: Putin: Ne tražimo kapitulaciju Ukrajine, već priznanje realnosti; Sibiga: Rusija prezire napore SAD o miru

UKRAJINSKA KRIZA: Putin: Ne tražimo kapitulaciju Ukrajine, već priznanje realnosti; Sibiga: Rusija prezire napore SAD o miru

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Rat u Ukrajini – 1214. dan. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija od Ukrajine ne traži kapitulaciju, već "priznavanje realnosti". Ukrajinski ministar spoljnih poslova Andrij Sibiga rekao je da Putin time što je poručio da je cela… »
Putin tvrdi da ova 2 čoveka huškaju Zelenskog na ratovanje: "Rusija ne traži kapitulaciju, mi smo jedan narod"

Putin tvrdi da ova 2 čoveka huškaju Zelenskog na ratovanje: "Rusija ne traži kapitulaciju, mi smo jedan narod"

Telegraf pre 6 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija od Ukrajine ne traži kapitulaciju, već "priznavanje realnosti". "Ne tražimo kapitulaciju od Ukrajine. Insistiramo na priznavanju realnosti koje su se razvile na terenu", rekao je Putin u petak na… »
Putin kaže da ne traži da Ukrajina kapitulira, već da prizna novu realnost na terenu

Putin kaže da ne traži da Ukrajina kapitulira, već da prizna novu realnost na terenu

Danas pre 18 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ne očekuje i ne traži da Ukrajina kapitulira, već da prizna novu realnost na terenu. Polazeći od stvarnosti na terenu, bilo bi poželjno da se Ukrajina vrati vrednostima na kojima je stekla… »

Vesti dana »