Povezane vesti
Donald Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog angažmana u rešavanju sukoba Srbije i Kosova, Indije i Pakistana…
Naslovi.ai pre 36 minuta
Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog doprinosa u rešavanju konflikata u svetu, uključujući Balkan i Južnu Aziju, dok Pakistan najavljuje preporuku za nagradu. Donald Tramp je izjavio da je zaslužio Nobelovu nagradu za mir više puta… »
Tramp negoduje jer nije dobio Nobelovu nagradu: Srbija i Kosovo se borili godinama, to smo rešili
N1 Info pre 1 sat
Američki predsednik Donald Tramp smatra da bi trebalo da dobije Nobelovu nagradu za mir i to ne jednu već četiri, pet. A jedna od njih bi, prema njegovom viđenju, trebalo da mu bude uručena zbog uloge koju je odigravo u vezi sa odnosima Beograda i… »
Pakistan će nominirati Trumpa za Nobelovu nagradu za mir
Al Jazeera pre 1 sat
Neki analitičari u Pakistanu rekli su da bi taj potez mogao uvjeriti Trumpa da dvaput razmisli o potencijalnom pridruživanju Izraelu u napadu na Iran. Pakistan je u subotu objavio da će preporučiti američkog predsjednika Donalda Trumpa za Nobelovu… »
Pakistan nominuje Trampa za nobela: "Ovo je dokaz njegove uloge kao iskrenog mirotvorca"
Večernje novosti pre 1 sat
VLADA Pakistana najavila je u subotu da će preporučiti bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir, navodeći njegovu ulogu u okončanju nedavnog četvorodnevnog oružanog sukoba sa Indijom kao "strateško i državničko delovanje“… »
Pakistan će nominirati Trumpa za Nobelovu nagradu za mir
SEEbiz pre 2 sata
ISLAMABAD - Pakistan je u subotu objavio da će preporučiti američkog predsjednika Donalda Trumpa za Nobelovu nagradu za mir, priznanje koje zaslužuje za rad na rješavanju nedavnog sukoba između Indije i Pakistana. Neki analitičari u Pakistanu rekli su da… »
Pakistan će nominovati Trumpa za Nobelovu nagradu za mir
Slobodna Evropa pre 2 sata
Pakistan je u subotu najavio da će preporučiti da američki predsednik Donald Tramp (Trump) dobije Nobelovu nagradu za mir, priznanje koje, kako je on sam više puta rekao, želi zbog njegovih zasluga u rešavanju nedavnog sukoba između Indije i Pakistana… »
Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine
Politika pre 2 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. "Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu… »
"Trebalo je da dobijem Nobelovu nagradu za mir" Tramp opet pomenuo Kosovo! Evo šta je rekao američki predsednik
Kurir pre 3 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Beograda i Prištine. - Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu za… »
"Ja sam zaustavio rat": Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine
Blic pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. - Trebalo je da mi dodele Nobelovu… »
"Ja sam zaustavio rat": Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine
Blic pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. - Trebalo je da mi dodele Nobelovu… »
Tramp kaže da bi zbog Srbije i Kosova trebalo da dobije Nobelovu nagradu za mir
Nedeljnik pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da zaslužuje Nobelovu nagradu zbog svog doprinosa u poboljšanju odnosa između Srbije i Kosova. „Trebalo bi da mi daju Nobelovu nagradu za Ruandu, i ako pogledaš, za Kongo, ili možeš da kažeš… »
Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine
Euronews pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. "Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu… »
Tramp tvrdi da je zaslužio Nobelovu nagradu i zbog mira između Beograda i Prištine
Insajder pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i Kosova. 'Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu za Ruandu… »
Tramp ponovo spomenuo Srbiju i tzv. Kosovo, kaže da treba dobiti Nobelovu nagradu za "rešavanje konflikta"
Telegraf pre 6 sati
Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine
Sputnik pre 7 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. „Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu… »
Zaslužio sam Nobelovu nagradu Tramp: Ja sam sprečio rat između Beograda i Prištine
Alo pre 7 sati
"Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu" Tramp: Ja sam sprečio rat između Beograda i Prištine
Večernje novosti pre 7 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. Foto: Tanjug Ap - Trebalo je da mi dodele… »
Vesti dana »

Politika pre 2 satajoš 16 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
RTV pre 4 satijoš 15 povezanih

Iran podneo žalbu na šefa IAEA: Grosi ugrozio neutralnost i kredibilitet agencije
Politika pre 59 minutajoš 26 povezanih

Sumnja na podmetanje požara kod Omiša i Makarske: Izbijanje i širenje vatre sa evakuacijom stanovnika
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 47 povezanih