Povezane vesti

Donald Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog angažmana u rešavanju sukoba Srbije i Kosova, Indije i Pakistana…

Donald Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog angažmana u rešavanju sukoba Srbije i Kosova, Indije i Pakistana…

Naslovi.ai pre 36 minuta
Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog doprinosa u rešavanju konflikata u svetu, uključujući Balkan i Južnu Aziju, dok Pakistan najavljuje preporuku za nagradu. Donald Tramp je izjavio da je zaslužio Nobelovu nagradu za mir više puta… »
Tramp negoduje jer nije dobio Nobelovu nagradu: Srbija i Kosovo se borili godinama, to smo rešili

Tramp negoduje jer nije dobio Nobelovu nagradu: Srbija i Kosovo se borili godinama, to smo rešili

N1 Info pre 1 sat
Američki predsednik Donald Tramp smatra da bi trebalo da dobije Nobelovu nagradu za mir i to ne jednu već četiri, pet. A jedna od njih bi, prema njegovom viđenju, trebalo da mu bude uručena zbog uloge koju je odigravo u vezi sa odnosima Beograda i… »
Pakistan će nominirati Trumpa za Nobelovu nagradu za mir

Al Jazeera pre 1 sat
Neki analitičari u Pakistanu rekli su da bi taj potez mogao uvjeriti Trumpa da dvaput razmisli o potencijalnom pridruživanju Izraelu u napadu na Iran. Pakistan je u subotu objavio da će preporučiti američkog predsjednika Donalda Trumpa za Nobelovu… »
Pakistan nominuje Trampa za nobela: "Ovo je dokaz njegove uloge kao iskrenog mirotvorca"

Pakistan nominuje Trampa za nobela: "Ovo je dokaz njegove uloge kao iskrenog mirotvorca"

Večernje novosti pre 1 sat
VLADA Pakistana najavila je u subotu da će preporučiti bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir, navodeći njegovu ulogu u okončanju nedavnog četvorodnevnog oružanog sukoba sa Indijom kao "strateško i državničko delovanje“… »

SEEbiz pre 2 sata
ISLAMABAD - Pakistan je u subotu objavio da će preporučiti američkog predsjednika Donalda Trumpa za Nobelovu nagradu za mir, priznanje koje zaslužuje za rad na rješavanju nedavnog sukoba između Indije i Pakistana. Neki analitičari u Pakistanu rekli su da… »
Pakistan će nominovati Trumpa za Nobelovu nagradu za mir

Pakistan će nominovati Trumpa za Nobelovu nagradu za mir

Slobodna Evropa pre 2 sata
Pakistan je u subotu najavio da će preporučiti da američki predsednik Donald Tramp (Trump) dobije Nobelovu nagradu za mir, priznanje koje, kako je on sam više puta rekao, želi zbog njegovih zasluga u rešavanju nedavnog sukoba između Indije i Pakistana… »
Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine

Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine

Politika pre 2 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. "Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu… »
"Trebalo je da dobijem Nobelovu nagradu za mir" Tramp opet pomenuo Kosovo! Evo šta je rekao američki predsednik

"Trebalo je da dobijem Nobelovu nagradu za mir" Tramp opet pomenuo Kosovo! Evo šta je rekao američki predsednik

Kurir pre 3 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Beograda i Prištine. - Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu za… »
"Ja sam zaustavio rat": Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine

"Ja sam zaustavio rat": Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine

Blic pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. - Trebalo je da mi dodele Nobelovu… »

Blic pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. - Trebalo je da mi dodele Nobelovu… »
Tramp kaže da bi zbog Srbije i Kosova trebalo da dobije Nobelovu nagradu za mir

Tramp kaže da bi zbog Srbije i Kosova trebalo da dobije Nobelovu nagradu za mir

Nedeljnik pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da zaslužuje Nobelovu nagradu zbog svog doprinosa u poboljšanju odnosa između Srbije i Kosova. „Trebalo bi da mi daju Nobelovu nagradu za Ruandu, i ako pogledaš, za Kongo, ili možeš da kažeš… »
Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine

Tramp smatra da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir i zbog rešavanja konflikata između Beograda i Prištine

Euronews pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. "Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu… »
Tramp tvrdi da je zaslužio Nobelovu nagradu i zbog mira između Beograda i Prištine

Tramp tvrdi da je zaslužio Nobelovu nagradu i zbog mira između Beograda i Prištine

Insajder pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i Kosova. 'Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu za Ruandu… »
Tramp ponovo spomenuo Srbiju i tzv. Kosovo, kaže da treba dobiti Nobelovu nagradu za "rešavanje konflikta"

Tramp ponovo spomenuo Srbiju i tzv. Kosovo, kaže da treba dobiti Nobelovu nagradu za "rešavanje konflikta"

Telegraf pre 6 sati

Sputnik pre 7 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. „Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu… »
Zaslužio sam Nobelovu nagradu Tramp: Ja sam sprečio rat između Beograda i Prištine

Zaslužio sam Nobelovu nagradu Tramp: Ja sam sprečio rat između Beograda i Prištine

Alo pre 7 sati
"Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu" Tramp: Ja sam sprečio rat između Beograda i Prištine

"Trebalo je da mi dodele Nobelovu nagradu" Tramp: Ja sam sprečio rat između Beograda i Prištine

Večernje novosti pre 7 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je do sada zaslužio nekoliko puta da primi Nobelovu nagradu za mir, kao i zbog angažmana u rešavanju konflikta između Srbije i takozvanog Kosova. Foto: Tanjug Ap - Trebalo je da mi dodele… »

Vesti dana »