Povezane vesti
"Neka im svaki dan bude paklen": Sestra ubijenog Dalibora nezadovoljna kaznom, Blažići ostaju 20 godina na robiji
Mondo pre 1 sat
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu Urošu Blažiću kojom je osuđen na 20 godina zatvora. Uroš Blažić, koji je počinio masovni ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje i njegov otac Radiša Blažić juče su pravosnažno osuđeni na kazne… »
Želim im da konačno počnu da ispaštaju zbog svega što su nam uradili: Oglasila se sestra ubijenog Dalibora Todorovića nakon…
Kurir pre 2 sata
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg suda u Smederevu kojom su Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić osuđeni na po 20 godina robije zbog masakra u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca. Među Blažićevim žrtvama je bio i Dalibor… »
Nastavlja da živi normalno, kao da nije odgajila monstruma: Zorica Panić, kojoj je Blažić ubio dvoje dece, za Kurir o…
Kurir pre 2 sata
" Drago mi je da Blažićima kazne nisu smanjene, ali i dalje me muči to zbog čega sam i razočarana u sve, zbog čega mi je svaki dan novi pakao - ubica naše dece će izaći iz zatvora kada bude imao 41 godinu, ko garantuje da monstrum neće opet isto… »
"Želim da im svaki dan bude paklen": Uroš Blažić ide na 20 godina robije, oglasila se sestra ubijenog Dalibora
Telegraf pre 2 sata
Uroš Blažić, koji je počinio masovni ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje i njegov otac Radiša Blažić juče su pravosnažno osuđeni na kazne zatvora od po 20 godina. Porodice ubijenih smatraju da to nije dovoljna kazna za Uroša Blažića, ali su i svesne da… »
Da li je ovo premalo: Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora
Pravda pre 7 sati
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Urošu Blažiću kojom je osuđen na 20 godina zatvora zbog masovnog ubistva u selima Dubona i Malo Orašje. Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio Uroša Blažića na kaznu zatvora od 20 godina jer je 4… »
"Blažićima je došao kraj uživanju": Oglasila se sestra Dalibora Todorovića nakon pravosnažne presude Urošu i Radiši Blažiću!…
Blic pre 18 sati
Suzana Ranković, sestra Dalibora Todorovića koji je ubijen u masakru u Duboni, oglasila se za "Blic" povodom pravosnažne presude kojom je Apelacioni sud u Beogradu potvrdio kazne zatvora za Uroša Blažića I njegovog oca Radišu zbog masovnog ubistva u… »
Vesti dana »

Tramp negoduje jer nije dobio Nobelovu nagradu: Srbija i Kosovo se borili godinama, to smo rešili
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Sud poništio rešenje kojim su odbijeni prigovori opozicije na izborima u Zaječaru
In medija pre 1 satjoš 15 povezanih

Sukob Izraela i Irana: Vazdušni napadi, diplomatski sukobi i nuklearna pretnja
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 26 povezanih

Veliki požari na hrvatskom primorju, policija: ‘Uhvatićemo piromana’
Danas pre 11 minutajoš 46 povezanih

Početak letnje turističke sezone donosi pojačan saobraćaj i duža zadržavanja na graničnim prelazima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 17 povezanih