Povezane vesti
"Neka im svaki dan bude paklen": Sestra ubijenog Dalibora nezadovoljna kaznom, Blažići ostaju 20 godina na robiji
Mondo 21.06.2025
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu Urošu Blažiću kojom je osuđen na 20 godina zatvora. Uroš Blažić, koji je počinio masovni ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje i njegov otac Radiša Blažić juče su pravosnažno osuđeni na kazne… »
Želim im da konačno počnu da ispaštaju zbog svega što su nam uradili: Oglasila se sestra ubijenog Dalibora Todorovića nakon…
Kurir 21.06.2025
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg suda u Smederevu kojom su Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić osuđeni na po 20 godina robije zbog masakra u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca. Među Blažićevim žrtvama je bio i Dalibor… »
Nastavlja da živi normalno, kao da nije odgajila monstruma: Zorica Panić, kojoj je Blažić ubio dvoje dece, za Kurir o…
Kurir 21.06.2025
" Drago mi je da Blažićima kazne nisu smanjene, ali i dalje me muči to zbog čega sam i razočarana u sve, zbog čega mi je svaki dan novi pakao - ubica naše dece će izaći iz zatvora kada bude imao 41 godinu, ko garantuje da monstrum neće opet isto… »
"Želim da im svaki dan bude paklen": Uroš Blažić ide na 20 godina robije, oglasila se sestra ubijenog Dalibora
Telegraf 21.06.2025
Uroš Blažić, koji je počinio masovni ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje i njegov otac Radiša Blažić juče su pravosnažno osuđeni na kazne zatvora od po 20 godina. Porodice ubijenih smatraju da to nije dovoljna kazna za Uroša Blažića, ali su i svesne da… »
Da li je ovo premalo: Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora
Pravda 21.06.2025
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Urošu Blažiću kojom je osuđen na 20 godina zatvora zbog masovnog ubistva u selima Dubona i Malo Orašje. Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio Uroša Blažića na kaznu zatvora od 20 godina jer je 4… »
"Blažićima je došao kraj uživanju": Oglasila se sestra Dalibora Todorovića nakon pravosnažne presude Urošu i Radiši Blažiću!…
Blic 20.06.2025
Suzana Ranković, sestra Dalibora Todorovića koji je ubijen u masakru u Duboni, oglasila se za "Blic" povodom pravosnažne presude kojom je Apelacioni sud u Beogradu potvrdio kazne zatvora za Uroša Blažića I njegovog oca Radišu zbog masovnog ubistva u… »
Vesti dana »
Indonezija: Zemljotres magnitude 7,7 u oblasti Flores, poginulo najmanje 20 osoba
Beta pre 54 minutajoš 51 povezana
Pakao na zemlji: Pojavio se stravičan snimak borbe sa vatrenom stihijom, plamen opkolio vatrogasce sa svih strana (video)
Večernje novosti pre 49 minutajoš 20 povezanih
Vrhunac avgustovskog saobraćajnog talasa: Pojačan saobraćaj na granicama, vozači pozvani na oprez
NIN pre 54 minutajoš 13 povezanih
Mađarske vlasti potopaju dve barže na Dunavu kod nuklearne centrale, da podignu nivo reke
Beta pre 49 minutajoš 12 povezanih
Sunčano i toplo vreme, u košavskom području jak vetar: Temperatura do 34 stepena
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 13 povezanih