Povezane vesti

"Šta ne valja sa mojim grudima?!" Radu Manojlović savetovali da smanji nos i ugradi silikone, Snežana Đurišić joj odbrusila…

"Šta ne valja sa mojim grudima?!" Radu Manojlović savetovali da smanji nos i ugradi silikone, Snežana Đurišić joj odbrusila…

Kurir pre 6 sati
Pevačicu Radu Manojlović publika je imala prilike da gleda kako odrasta, sazreva i prati sve njene promene kako u karijeri, tako i privatno. Nikada nije krila da je radila korekciju i tako sredila zube koji nisu bili pravilno i prirodno pozicionirani… »
"Jel' mi nos toliko ružan i šta ne valja mojim grudima?" Pevačicu godinama teraju da se operiše: "Imam samopouzanja na pretek"…

"Jel' mi nos toliko ružan i šta ne valja mojim grudima?" Pevačicu godinama teraju da se operiše: "Imam samopouzanja na pretek"…

Blic pre 8 sati
Pevačica Rada Manojlović (39) proslavila se veoma mlada u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a publika je imala prilike da je gleda kako odrasta i prati sve njene promene. Rada nikada nije krila da je uradila zube jer je bila nezadovoljna izgledom, a… »

Vesti dana »