Povezane vesti
"Šta ne valja sa mojim grudima?" Radi savetovali korekcije, a njena koleginica joj odbrusila: Kao lisica je...
Telegraf 21.06.2025
Pevačicu Radu Manojlović publika je imala prilike da gleda kako odrasta, sazreva i prati sve njene promene kako u karijeri, tako i privatno. Pevačica važi za jednu od najneposrednijih i najneiskompleksiranijih pevačica budući da bez dlake na jeziku priča… »
"Šta ne valja sa mojim grudima?!" Radu Manojlović savetovali da smanji nos i ugradi silikone, Snežana Đurišić joj odbrusila…
Kurir 21.06.2025
Pevačicu Radu Manojlović publika je imala prilike da gleda kako odrasta, sazreva i prati sve njene promene kako u karijeri, tako i privatno. Nikada nije krila da je radila korekciju i tako sredila zube koji nisu bili pravilno i prirodno pozicionirani… »
"Jel' mi nos toliko ružan i šta ne valja mojim grudima?" Pevačicu godinama teraju da se operiše: "Imam samopouzanja na pretek"…
Blic 21.06.2025
Pevačica Rada Manojlović (39) proslavila se veoma mlada u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a publika je imala prilike da je gleda kako odrasta i prati sve njene promene. Rada nikada nije krila da je uradila zube jer je bila nezadovoljna izgledom, a… »
Vesti dana »

Ko je sve osuđen za operaciju 'Oluja' (i zašto Gotovina i Markač nisu)
BBC News pre 17 minutajoš 29 povezanih

Srbija danas Na udaru nepogoda: Rano jutros oglasio se RHMZ, posebno upozorenje i za Beograd! U ovim delovima zemlje vreme je opasno
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Tramp najavio! Evo šta će svaki Amerikanac uskoro dobiti: OVO niko nije OČEKIVAO
Telegraf pre 1 minutjoš 14 povezanih

Besana noć u Ukrajini Troje poginulo, Rusi izveli preko 400 udara, Tramp preti sankcijama
Dnevnik pre 51 minutajoš 12 povezanih

Danas je Blaga Marija: Marija Magdalena ženama koje u crkvi zapale sveću ispunjava molitve
Infozija pre 1 satjoš 11 povezanih