Повезане вести
Гробари ће побеснети! Никола Миротић квари посао сезоне Партизану?! Црно-бели спремили милионску понуду, али...
Курир 21.06.2025
Прелазак Николе Миротића из Милана у Монако могао би да поремети планове Партизана да доведе Џабарија Паркера. Као гром из ведра неба кошаркашки свет погодила је информација да је Партизан заинтересован да у своје редове доведе… »
Миротић квари посао Партизану: Због овога би план црно-белих могао да пропадне
Вечерње новости 21.06.2025
СПЕКУЛИШЕ се да је Партизан заинтересован да доведе у своје редове Џабарија Паркера, а посао би могао да им поквари ни мање ни више него Никола Миротић. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЦЛЕМЕНС БИЛАН Како тврде грчки новинари портала "СДНА"… »
Никола Миротић опет квари посао Партизану: Због њега ће црно-бели остати без Џабарија Паркера
Мондо 21.06.2025
Џабари Паркер је на радару Партизана, али због одласка Николе Миротића из Олимпије могао би да се пресели у Италију. Након што се појавила информација да је Партизан спреман да доведе Џабарија Паркера, сада се у трку за његов… »
Партизан доводи најбољег играча Барселоне: Грчки медији „откривају“ трансфер црно-белих
Данас 20.06.2025
Кошаркашки клуб Партизан довешће у летњем прелазном року најбољег играча Барселоне Џабарија Паркера а за двогодишњи уговор ће му платити пет милиона долара, тврде грчки медији. Дан након што је „Спорт24“ објавио да је Црвена… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 9 сатијош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана