Povezane vesti

"Momci su me čašćavali, jedan mi je dao 1.000 evra": Udala se sa 15 godina i rodila ćerku, priznala da se bavila…

"Momci su me čašćavali, jedan mi je dao 1.000 evra": Udala se sa 15 godina i rodila ćerku, priznala da se bavila…

Blic pre 6 sati
Viktorije Mitrović, bivša učesnica "Zadruge" tokom svog takmičenja u rijalitiju priznala je da se bavila prostitucijom, a kasnije tvrdila da je istina potpuno drugačija. Naime, Viktorija je u razgovoru sa tadašnjim partnerom Markom Osmakčićem rekla: "Pa… »
Javno rekla da se bavi prostitucijom, nestala, a sada se porodila! Najskandaloznija starleta objavila fotografiju bebe

Javno rekla da se bavi prostitucijom, nestala, a sada se porodila! Najskandaloznija starleta objavila fotografiju bebe

Alo pre 7 sati
Starleta se porodila u tajnosti. Bivša rijaliti učesnica, Viktorija Viki Mitrović, porodila se u tajnosti, a sada se oglasila na svom Instagram profilu. Viki Mitrović dobila je drugo dete, a na pomenutoj društvenoj mreži objavila je prvu fotografiju… »
Porodila se naša najskandaloznija starleta: Priznala da se bavila prostitucijom pa porekla, oglasila se fotkom

Porodila se naša najskandaloznija starleta: Priznala da se bavila prostitucijom pa porekla, oglasila se fotkom

Telegraf pre 7 sati
Bivša rijaliti učesnica, Viktorija Viki Mitrović, porodila se u tajnosti, a sada se oglasila na svom Instagram profilu. Ona je dobila drugo dete a na ovoj mreži je objavila prvu fotografiju posle porođaja. Starleta je pokazala kako opet uživa u… »
Porodila se najskandaloznija rijaliti učesnica! Starleta upamćena po najturbulentnijoj vezi koja je viđena na televiziji, a…

Porodila se najskandaloznija rijaliti učesnica! Starleta upamćena po najturbulentnijoj vezi koja je viđena na televiziji, a…

Kurir pre 6 sati
Starleta Viktorija Viki Mitrović, koju je šira javnost upamtila po skandalima koje je pravila u rijalitiju "Zadruga" se porodila. Ona je održavala trudnoću u tajnosti, daleko od javnosti i medija, a sada se oglasila na svom Instagram profilu. Viki je… »
Porodila se naša najskandaloznija starleta: Javno otkrila da se bavila prostitucijom, nestala iz javnosti, a sad objavila…

Porodila se naša najskandaloznija starleta: Javno otkrila da se bavila prostitucijom, nestala iz javnosti, a sad objavila…

Blic pre 7 sati
Bivša rijaliti učesnica, Viktorija Viki Mitrović, porodila se u tajnosti, a sada se oglasila na svom Instagram profilu. Viki Mitrović dobila je drugo dete, a na pomenutoj društvenoj mreži objavila je prvu fotografiju nakon porođaja. Ona je sada pokazala… »

Vesti dana »