Povezane vesti

Zaokret u SAD: Šefica obaveštajne službe sada misli da Iran ipak može da proizvede nuklearno oružje

Zaokret u SAD: Šefica obaveštajne službe sada misli da Iran ipak može da proizvede nuklearno oružje

Nova 21.06.2025
Talsi Gabard kaže da Iran može da proizvede nuklearno oružje „u roku od nekoliko nedelja“, samo tri meseca otkako je svedočila pred Kongresom da ova zemlja ne proizvodi nuklearno oružje. Direktorka Nacionalne obaveštajne službe SAD Talsi Gabard rekla je… »
"Iran bi mogao da proizvede nuklearno oružje za nekoliko nedelja": Nakon što je Tramp odbrusio, prognoze su se promenile!

"Iran bi mogao da proizvede nuklearno oružje za nekoliko nedelja": Nakon što je Tramp odbrusio, prognoze su se promenile!

Kurir 21.06.2025
Direktorka američke Nacionalne obaveštajne službe Tulsi Gabard tvrdi da bi Iran mogao da proizvede nuklearno oružje „za nekoliko nedelja“. U martu je rekla odboru Senata da Iran ne razvija nuklearno oružje. Nakon što je predsednik Donald Tramp rekao da… »
Sprema se totalni rat? "Iran bi mogao da proizvede nuklearno oružje za nekoliko nedelja"

Sprema se totalni rat? "Iran bi mogao da proizvede nuklearno oružje za nekoliko nedelja"

B92 21.06.2025
Direktorka Nacionalne obaveštajne službe SAD Tulsi Gabard tvrdi da bi Iran mogao da izgradi nuklearno oružje "u roku od nekoliko nedelja". U martu je rekla odboru Senata da Iran ne razvija nuklearno oružje. Nakon što je predsednik Donald Tramp rekao da… »
Šefica obaveštajne službe SAD se predomislila: Sad tvrdi da Iran može da proizvede nuklearno oružje

Šefica obaveštajne službe SAD se predomislila: Sad tvrdi da Iran može da proizvede nuklearno oružje

N1 Info 21.06.2025
Talsi Gabard kaže da Iran može da proizvede nuklearno oružje „u roku od nekoliko nedelja“, samo tri meseca otkako je svedočila pred Kongresom da ova zemlja ne proizvodi nuklearno oružje. Oglas Direktorka Nacionalne obaveštajne službe SAD Talsi Gabard… »
"Iran bi mogao da ima nuklarne bombe za nekoliko nedelja" Strahuje se od 9 ubitačnih projektila

"Iran bi mogao da ima nuklarne bombe za nekoliko nedelja" Strahuje se od 9 ubitačnih projektila

Telegraf 21.06.2025
Direktorka američke nacionalne obaveštajne službe Tulsi Gabard sada tvrdi da bi Iran mogao proizvesti nuklearno oružje „u roku od nekoliko nedelja“. U martu je pred senatskim odborom izjavila da Iran ne razvija nuklearno oružje. Nakon što je predsednik… »
Tramp o Iranu: “Moja obaveštajna služba greši” u proceni nuklearnog programa

Tramp o Iranu: “Moja obaveštajna služba greši” u proceni nuklearnog programa

Serbian News Media 21.06.2025
Donald Tramp javno je osporio procene američkih obaveštajnih službi o iranskom nuklearnom programu. Upitan o dokazima da Iran gradi nuklearno oružje, dok obaveštajci tvrde suprotno, Tramp je kratko odgovorio: “Moja obaveštajna služba greši.“ Kada je… »
Trump kaže da obavještajci griješe u zaključku da Iran ne pravi nuklerno oružje

Trump kaže da obavještajci griješe u zaključku da Iran ne pravi nuklerno oružje

Al Jazeera 21.06.2025
Američki predsjednik Donald Trump pojačao je tvrdnje da Iran pravi nuklearno oružje, ponovo se protiveći podacima američke obavještajne zajednice. Američki predsjednik Donald Trump rekao je da je direktorica nacionalne obavještajne službe Tulsi Gabbard… »
Tramp: Moja šefica obaveštajne službe greši u vezi sa Iranom

Tramp: Moja šefica obaveštajne službe greši u vezi sa Iranom

N1 Info 21.06.2025
Američkog predsednika Donalda Trampa su novinari juče pitali kakve obaveštajne podatke ima koji ukazuju na to da Iran gradi nuklearno oružje, kada je njegova obaveštajna služba ranije rekla da za to nemaju dokaze. Oglas "Pa, onda moja obaveštajna služba… »
"Nije u pravu": Tramp odbacio stav šefice obaveštajne službe o iranskom nuklearnom programu

"Nije u pravu": Tramp odbacio stav šefice obaveštajne službe o iranskom nuklearnom programu

Blic 21.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je direktorka Nacionalne obaveštajne službe Tulsi Gabard pogrešila kada je sugerisala da nema dokaza da Iran gradi nuklearno oružje. Donald Tramp je osporio obaveštajne procene koje je ranije ove… »

Vesti dana »