Povezane vesti

Prijavio ženu za nasilje, a SAD otkrio sve jezive detalje Požgaj proživljavao strašne scene: Zatvorila me je na terasi…

Prijavio ženu za nasilje, a SAD otkrio sve jezive detalje Požgaj proživljavao strašne scene: Zatvorila me je na terasi…

Kurir 21.06.2025
Bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj prijavio je suprugu Ivanu za porodično nasilje, a sada je javno govorio o detaljima. Požgaj je otkrio da je nakon jezivih scena koje su se desile u njihovom domu pozvao policiju. - Ja sam bio miran i… »
„Zatvorila me je na terasu, a posle je počela da vrišti“: Bivši političar i učesnik rijalitija prijavio ženu za nasilje, pa…

„Zatvorila me je na terasu, a posle je počela da vrišti“: Bivši političar i učesnik rijalitija prijavio ženu za nasilje, pa…

Nova 21.06.2025
Nekadašnji političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj je početkom meseca svoju suprugu prijavio za nasilje u porodici. Aleksandar Požgaj tada je priznao šta se tačno dešavalo među njima, a sada je otkrio nove detalje. „Ja sam bio miran i kad je došla… »
Aleksandar Požgaj prijavio bivšu ženu za nasilje, sad šokirao detaljima: "Zatvorila me je na terasi, pretila je da će udariti…

Aleksandar Požgaj prijavio bivšu ženu za nasilje, sad šokirao detaljima: "Zatvorila me je na terasi, pretila je da će udariti…

Blic 21.06.2025
Aleksandar Požgaj, nekadašnji političar i bivši rijaliti učesnik, prijavio je nedavno suprugu Ivanu za porodično nasilje, a sada je javno govorio o detaljima. Požgaj je otkrio da je on pozvao policiju. - Ja sam bio miran i kad je došla policija, nju su… »

Vesti dana »