Повезане вести

Пријавио жену за насиље, а САД открио све језиве детаље Пожгај проживљавао страшне сцене: Затворила ме је на тераси…

Пријавио жену за насиље, а САД открио све језиве детаље Пожгај проживљавао страшне сцене: Затворила ме је на тераси…

Курир 21.06.2025
Бивши политичар и ријалити учесник Александар Пожгај пријавио је супругу Ивану за породично насиље, а сада је јавно говорио о детаљима. Пожгај је открио да је након језивих сцена које су се десиле у њиховом дому позвао… »
„Затворила ме је на терасу, а после је почела да вришти“: Бивши политичар и учесник ријалитија пријавио жену за насиље, па…

„Затворила ме је на терасу, а после је почела да вришти“: Бивши политичар и учесник ријалитија пријавио жену за насиље, па…

Нова 21.06.2025
Некадашњи политичар и ријалити учесник Александар Пожгај је почетком месеца своју супругу пријавио за насиље у породици. Александар Пожгај тада је признао шта се тачно дешавало међу њима, а сада је открио нове детаље. „Ја сам… »
Александар Пожгај пријавио бившу жену за насиље, сад шокирао детаљима: "Затворила ме је на тераси, претила је да ће ударити…

Александар Пожгај пријавио бившу жену за насиље, сад шокирао детаљима: "Затворила ме је на тераси, претила је да ће ударити…

Блиц 21.06.2025
Александар Пожгај, некадашњи политичар и бивши ријалити учесник, пријавио је недавно супругу Ивану за породично насиље, а сада је јавно говорио о детаљима. Пожгај је открио да је он позвао полицију. - Ја сам био миран и кад је… »

Вести дана »