Povezane vesti

"To prezire kod mene" Goca Tržan progovorila o svekrvi: Ona obavila ozbiljan razgovor sa Rašom zbog pevačice

"To prezire kod mene" Goca Tržan progovorila o svekrvi: Ona obavila ozbiljan razgovor sa Rašom zbog pevačice

Telegraf 21.06.2025
Pevačica Goca Tržan 13 godina je u braku sa Radomirom Rašom Novakovićem. Iako je od njega starija 14 godina, mnogi ih smatraju jednim od najjskladnijih parova na javnoju sceni, a Goca je više puta istakla koliko su kompatibilni i koliki joj je Raša… »
"To prezire kod mene" Svekrva Goce Tržan obavila ozbiljan razgovor sa sinom zbog pevačice, ona sve otkrila javno: Rekla mu je…

"To prezire kod mene" Svekrva Goce Tržan obavila ozbiljan razgovor sa sinom zbog pevačice, ona sve otkrila javno: Rekla mu je…

Kurir 21.06.2025
Pevačica Goca Tržan 13 godina je u braku sa Radomirom Rašom Novakovićem. Starija je od njega 14 godina, a neretko o njihovom odnosu govori javno, pa je tako sada otkrila kako ju je svekrva prihvatila i kako je prošao početak njihovog upoznavanja. Goca je… »
"To prezire kod mene": Rašina majka obavila razgovor sa sinom, Goca Tržan sve otkrila javno: "Rekla mu je da mora da bude…

"To prezire kod mene": Rašina majka obavila razgovor sa sinom, Goca Tržan sve otkrila javno: "Rekla mu je da mora da bude…

Blic 21.06.2025
Pevačica Goca Tržan više od 13 godina uživa u braku sa Radomirom Rašom Novakovićem. Goca je od Raše starija 14 godina, a pevačica neretko o njihovom odnosu govori javno, pa je tako sada otkrila kako ju je svekrva prihvatila i kako je prošao početak… »

Vesti dana »