Повезане вести
"То презире код мене" Гоца Тржан проговорила о свекрви: Она обавила озбиљан разговор са Рашом због певачице
Телеграф 21.06.2025
Певачица Гоца Тржан 13 година је у браку са Радомиром Рашом Новаковићем. Иако је од њега старија 14 година, многи их сматрају једним од најјскладнијих парова на јавноју сцени, а Гоца је више пута истакла колико су компатибилни и… »
"То презире код мене" Свекрва Гоце Тржан обавила озбиљан разговор са сином због певачице, она све открила јавно: Рекла му је…
Курир 21.06.2025
Певачица Гоца Тржан 13 година је у браку са Радомиром Рашом Новаковићем. Старија је од њега 14 година, а неретко о њиховом односу говори јавно, па је тако сада открила како ју је свекрва прихватила и како је прошао почетак… »
"То презире код мене": Рашина мајка обавила разговор са сином, Гоца Тржан све открила јавно: "Рекла му је да мора да буде…
Блиц 21.06.2025
Певачица Гоца Тржан више од 13 година ужива у браку са Радомиром Рашом Новаковићем. Гоца је од Раше старија 14 година, а певачица неретко о њиховом односу говори јавно, па је тако сада открила како ју је свекрва прихватила и… »
Вести дана »
Не знам о чему причате: Амери поново спремили незгодно питање за Јокића!
Хот спорт пре 1 сатјош 43 повезане
10.000 Украјинаца у кљештима! Путин примио рапорт о напретку руске војске, Руси се фокусирају на једно место!
Ало пре 1 сатјош 16 повезаних
Дачић: Возач који је изазвао саобраћајну несрећу на Новом Београду био под дејством алкохола
Данас пре 46 минутајош 69 повезаних