Povezane vesti
Milan podržao pevača da se okrene veri! Doživeo nervni slom, pa u Isusu našao spas: Evo šta mu je poručio Stanković! Isplivala…
Kurir 21.06.2025
Planetarno poznat pevač bori se sa mentalnim problemima koji su nastali kao posledica velike slave koju ima u svetu. Svetski poznati pevač Džastin Biber proživljava težak životni period. Pevač se ostvario kao otac, a i u srećnom je braku sa Hejli Biber… »
„Slomljen sam i imam problem sa agresijom“: Svetski poznati pevač priznao da samo u Isusu nalazi spas, Milan Stanković mu…
Nova 21.06.2025
Milan Stanković više puta je govorio o tome da je spas pronašao u religiji. Milan Stanković se povukao iz javnosti i posvetio se religiji, redovno odlazi u manastire i živi daleko od sjaja i glamura. Pevač Džastin Biber nedavno se svojim pratiocima na… »
Donosimo vam prepisku: Milan Stanković pomaže pevaču da se okrene molitvi i napusti estradu
Svet & Skandal 21.06.2025
Svetski poznati pevač Džastin Biber proživljava težak životni period. Iako je postao otac i uživa u braku sa suprugom Hejli , Džastin se bori sa psihičkim problemima prouzrokovanim slavom koju ima u celom svetu. Biber je pre nekoliko godina doživeo… »
''Ljudi mi kažu da se izlečim'' Milan Stanković pisao planetarno popularnom pevaču koji prolazi kroz težak period - isplivalo…
Alo 21.06.2025
Podržao kolegu ka njegovom duhovnom preporodu. Svetski poznati pevač Džastin Biber proživljava težak životni period. Pevač se ostvario kao otac a i u srećnom je braku sa Hejli Biber, međutim, kako to obično biva, uvek neka kockica nedostaje. Planetarno… »
"Ljudi mi kažu da se izlečim, zar ne mislite da ne bih to uradio da: Mogu?" Pevač objavio sve što mu leži na duši, Milan…
Blic 21.06.2025
Pevač Milan Stanković pre nekoliko godina se povukao iz javnosti i posvetio se crkvenom životu, te se gotovo nikako ne pojavljuje u javnosti. Milan se ne oglašava ni na društvenim mrežama, a kada to i učini, uglavnom su to objave iz manastira ili duhovne… »
"Znam da sam slomljen i da imam problem sa agresijom" Milan Stanković podržao pevača na putu da se okrene Bogu, pojavila se…
Alo 21.06.2025
Milan Stanković podržao pevača u teškoj borbi. Svetski poznati pevač Džastin Biber proživljava težak životni period. Iako je postao otac i uživa u braku sa suprugom Hejli, Džastin se bori sa mentalnim problemima prouzrokovanim slavom koju ima u celom… »
"Znam da sam slomljen..." Milan Stanković podržao kolegu ka njegovom duhovnom preporodu, isplivala prepiska
Telegraf 21.06.2025
Svetski poznati pevač Džastin Biber proživljava težak životni period. Pevač se ostvario kao otac a i u srećnom je braku sa Hejli Biber, međutim, kako to obično biva, uvek neka kockica nedostaje. Planetarno poznat pevač bori se sa mentalnim problemima… »
Vesti dana »

Detalji požara u Batajnici Goreo objekat u blizini vrtića ( foto video)
Alo pre 29 minutajoš 21 povezana

Hrvatska obeležava 30. godišnjicu Oluje, centralna manifestacija u Kninu
Beta pre 19 minutajoš 11 povezanih

Er Srbija u julu prevezla više od pola miliona putnika – najprometniji mesec u 2025.
Aero.rs pre 8 minutajoš 10 povezanih