Povezane vesti
"Dao sam 10.000 evra na dijete i nisam smršao" Dejan Milićević imao 143 kg, trpeo nesnosne bolove, bio u dubokoj depresiji, a…
Kurir 21.06.2025
Dejan Milićević nakon borbe sa viškom kilograma koja je trajala tri decenije, rešio je da svojim problemima stane na put odlaskom pod nož i velikom promenom ishrane. O njegovoj velikoj transformaciji ne prestaje da se priča, a i sam je i više nego… »
"Dao sam: 10.000 evra na dijete i nisam smršao" Dejan Milićević upao u depresiju zbog 143 kg, a onda je našao rešenje i skinuo…
Blic 21.06.2025
Modni fotograf Dejan Milićević dugo godina je imao problema sa kilažom, a svaka dijeta mu je kasnije donela jo-jo efekat. Dejan Milićević ne krije da je posećivao razne nutricioniste i probao različite dijete, a sve to ga je koštalo 10.000 evra. Pare su… »
Vesti dana »

Dobra vest za građane! Ministarka Đedović Handanović: Peto odlaganje primene sankcija NIS na 30 dana!
Kurir pre 2 minutajoš 23 povezane

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 2 minutajoš 36 povezanih

(Video) Postaje srpski zet? Heroj drame u avionu poreklom s naših prostora podelio sjajne vesti: Upoznao sam najdivniju ženu na svetu, selim se u Srbiju
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 8 satijoš 26 povezanih