Povezane vesti
Uznemirujuće! Beograđanka van sebe zbog strašne smrti ljubimca! Tvrdi da je za sve kriv grumer, veterinar otkrio užasnu…
Kurir pre 23 dana
Tili je bila štene koje je imali nepuna četiri meseca. Odvela sam svoju malu pudlu na gruming (ulepšavanje) veselu i zdravu, a vratila se slomljena zbog grubosti i neodgovornosti beogradskog grumera (ime poznato redakciji). Moj pas je pretrpeo tešku… »
"Apelujem na MUP da ga uhapsi" Marija Šerifović traži pravdu za pudlu koja je uginula nakon tretmana grumera
Telegraf pre 23 dana
Pevačica Marija Šerifović javno je osudila brutalnost i neodgovornost grumera u jednom beogradskom salonu za pse, nakon što je pudla Tili, stara samo tri i po meseca, kako tvrdi njena vlasnica, preminula nakon tretmana šišanja. Marija je putem Instagrama… »
Breskvica slomljena zbog pudle koja je uginula nakon "tretmana" kod grumera: Javno uputila apel
Telegraf pre 23 dana
Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica oglasila se na svom Instagram profilu povodom šokantnog slučaja u kom je pudla uginula nakon tretmana u jednom beogradskom salonu za pse. Vidno potresena i besna, Breskvica nije krila svoje ogorčenje zbog… »
Borili su se veterinari za njen život: Uginula tromesečna pudla Tili, vlasnica tvrdi da je za smrt psa kriv grumer (foto)
Večernje novosti pre 22 dana
NESTRUČNOST, loša namera ili nešto treće, spekulacija je puno. Objava na društvenim mrežama o smrti pudle Tili, stare tri i po meseca, uznemirila je javnost. Nevenka S. Naime, kako vlasnica Nevenka S. tvrdi, Tili je preminula nakon tretmana šišanja u… »
Marija Šerifović pobesnela zbog vesti da je pas umro nakon šišanja: Apelovala da MUP uhapsi grumera
Mondo pre 22 dana
Marija Šerifović reagovala na mrežama nakon vesti da je pudla preminula zbog grubosti grumera. Pevačica Marija Šerifović oglasila se na svom Instagram profilu vidno potresena nakon vesti da je pudla od tri meseca preminula nakon tretmana šišanja u jednom… »
''Pudlu je pretukao i ona je preminula'' Marija Šerifović apeluje da se uhapsi grumer nakon čijeg tretmana je pas Tili umro
Alo pre 22 dana
Besna kao ris. Pevačica Marija Šerifović oglasila se na svom Instagram profilu vidno besna i tužna zbog teme koja je potresla čitavu naciju. Naime, društvene mreže i mediji gore zbog pudle Tili, koja je bila stara tri i po meseca, a koja je uginula nakon… »
„Apelujem na MUP da ga uhapsi“: Marija Šerifović besna nakon što je pas preminuo posle tretmana kod grumera
Nova pre 22 dana
Marija Šerifović oglasila se povodom tužnog događaja. Pevačica Marija Šerifović se oglasila na Instagramu povodom vesti da je nedavno jedna pudla preminula zbog tretmana u salonu za pse. A post shared by ℕ.𝕊. ♊️ (@nevensi) Marija nije ostala imuna na… »
Pas uginuo nakon tretmana u salonu: Užas u Beogradu, pudla imala jezive povrede, vlasnica krivi ovog čoveka
Mondo pre 22 dana
Pudla Tili je pretrpela tešku povredu pluća, što je dovelo do njene smrti. Objava o smrti pudle Tili, stare svega tri i po meseca, potresla je javnost u Srbiji. Kako njena vlasnica tvrdi, preminula je nakon tretmana šišanja u jednom salonu za pse u… »
"Apelujem na MUP da se oglasi i da uhapsi" Marija Šerifović besna kao ris, oglasila se nakon što je uginuo pas posle tretmana…
Kurir pre 22 dana
Pevačica Marija Šerifović oglasila se na svom Instagram profilu vidno besna i tužna zbog teme koja je potresla čitavu naciju. Naime, društvene mreže i mediji gore zbog pudle Tili, koja je bila stara tri i po meseca, a koja je uginula nakon tretmana… »
"Ne mogu da prebolim!" Pas preminuo nakon šišanja, vlasnica slomljena: Tvrdi da joj je grumer maltretirao Tili (foto)
Alo pre 22 dana
"Odvela sam zdravu i srećnu pudlu na gruming, a vratila se sa polumrtvim psom koji mi je umro na rukama!" – ovom rečenicom započinje ispovest Beograđanke čiji je ljubimac, navodno, preminuo od posledica brutalnog tretmana. Njen pas, živahna i zdrava… »
Horor u salonu za pse u Beogradu: Odvela pudlu na šišanje, ženka ubrzo uginula: Vlasnica tvrdi da je za sve kriv ovaj čovek
Blic pre 22 dana
Objava o smrti pudle Tili, stare svega tri i po meseca, potresla je javnost u Srbiji. Kako njena vlasnica tvrdi, preminula je nakon tretmana šišanja u jednom salonu za pse u Beogradu, a zbog brutalnosti i neodgovornosti grumera. Nakon nemilog događaja… »
"Apelujem na MUP da se oglasi i da uhapsi ovo: G***o" Marija Šerifović besna nakon što je preminula pudla posle tretmana kod…
Blic pre 22 dana
Pevačica Marija Šerifović oglasila se na svom Instagram profilu vidno potresena. Naime, pudla Tili stara tri i po meseca, preminula je nakon tretmana šišanja u jednom salonu za pse u Beogradu, a sve zbog brutalnosti i neodgovornosti grumera, kako tvrdi… »
"Moja beba je pretrpela tešku povredu. Moja Tili je umrla": Žena tvrdi da joj je grumer ubio kuče u Beogradu
Telegraf pre 22 dana
Zastrašujuću priču o sudbini kuce posle šišanja podelila je jedna korisnica Instagrama u Beogradu. "Juče mi se dan pretvorio u noćnu moru. Odvela sam svoju malu pudlu Tilly na grooming – veselu, zdravu, nežnu dušu. Otišla je tamo s poverenjem i vratila… »
Vesti dana »

Predmet vraćen tužilaštvu: Uklonjene prepreke da se nastavi istragu o padu nadstrešnice u Novom Sadu
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Pucnjava u atinskom kafiću: Ranjeni turski državljanin i suprug vlasnice, napadač u bekstvu!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

MUP: Uhapšen muškarac koji je ukradenim vozilom izazvao saobraćajnu nesreću u Beogradu
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Janik Siner: „Na kraju dana nije važno kako pobeđuješ ili gubiš, već da razumeš gde si pogrešio i da radiš na tome“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana