Povezane vesti
(Foto) "najlepše slikanje u mom životu": Jovana Jeremić objavila sliku sa golim stomakom: Nije mogla da sakrije sreću tada
Blic 21.06.2025
Voditeljka Jovana Jeremić podelila je fotografiju iz perioda trudnoće kada je nosila ćerku Leu pre sedam godina. Uz osmeh i trudnički stomak u prvom planu, Jovana je pokazala da je i tada zračila samopouzdanjem i energijom. Na fotografiji, Jovana je… »
"Najlepše slikanje u mom životu" Jovana je ovako izgledala pre 7 godina: Bila je u najlepšem iščekivanju tada
Telegraf 21.06.2025
Voditeljka Jovana Jeremić privlači pažnju otkako se pojavila na javnoj sceni. Ne samo što na specifičan način vodi svoj program, po čemu je autentična, već jednako izaziva pažnju na društvenim mrežama gde bez dlake na jeziku daje sud i mišljenje o mnogim… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 2 satajoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana