Povezane vesti
Analize u EU: Rat teško oslabio režim u Iranu, opozicija slaba da preuzme vlast
Beta 21.06.2025
Izraelski napad je uzdrmao vojnu moć i sam islamski režim Irana, ali iranskoj opoziciji koju vlast godinama guši svim sredstvima, nedostaju jedinstvo, planovi, operativne koalicije i funkcionalne strukture, ocenjuju iranski političari u egzilu. Iako… »
Radio sto plus 21.06.2025
Iako Vašington i Tel-Aviv ne govore jasno da li je među ciljevima izraelskog vojnog napada i rušenje režima u Teheranu, iranski stručnjak Madžid Golpur ukazuje na to da je “sad pitanje kako režim koji nije u stanju da zaštiti ni sopstvene čelnike i… »
Danas 21.06.2025
Izraelski napad je uzdrmao vojnu moć i sam islamski režim Irana, ali iranskoj opoziciji koju vlast godinama guši svim sredstvima, nedostaju jedinstvo, planovi, operativne koalicije i funkcionalne strukture, ocenjuju iranski političari u egzilu. Iako… »
Novi magazin 21.06.2025
Vesti dana »
Vučić predsedniku ukrajinske Rade: Teško ćemo se složiti da je Staljin, a ne Hitler vrhovno zlo
Sputnik pre 36 minutajoš 21 povezana
Pretres o 18 tačaka dnevnog reda, deo opozicije ometao govor ministarke Đurđević Stamenkovski
RTS pre 36 minutajoš 22 povezane
Više javno tužilaštvo negira da je spise predmeta koji se odnose na Veselina Milića prosledilo Prvom tužilaštvu
Nova pre 36 minutajoš 19 povezanih
Osamnaest osoba povređeno u ekspozijama u Damasku, Makronova poseta se nastavlja po planu
Beta pre 51 minutajoš 20 povezanih