Povezane vesti
"Imao sam intimne odnose u toaletu kafića": Pevač šokirao priznanjem, javno izneo prljav veš: "Kupujem igračke za odrasle"
Blic 21.06.2025
Pevač i voditelj programa "Zvezde Granda" Milan Mitrović bez dlake na jeziku progovorio je o svojoj intimi. Naime, jednom prilikom gostujući u emisiji "Amidži šou", Milan Mitrović je govorio o raznim dešavanjima iz sopstvenog života, a sve je počelo… »
Naš pevač odbio da peva za: 100.000 evra Kolega ga odmah isprozivao: "Budala je taj ko mu nudi, ja bih uzeo"
Blic 21.06.2025
Pevač Nedeljko Bajić Baja jednom prilikom je dobio ponudu da zapeva na svadbi, a domaćim nu je nudio 100.000 evra. Pevač je naime, odbio da se pojavi na veselju, a njegov kolega Era Ojdanić imao je na sve burnu reakciju. - Znam kada je Baja pevao na… »
Vodio ljubav u toaletu, pa šokirao naciju! Poznati pevač ispričao detalje o kojima je dugo ćutao: Kupujem dosta igračaka za…
Kurir 21.06.2025
Pevač i voditelj programa " Zvezde Granda" Milan Mitrović bez dlake na jeziku progovorio je o svojoj intimi. Naime, jednom prilikom gostujući u emisiji "Amidži šou", Milan Mitrović je govorio o raznim dešavanjima iz sopstvenog života, a sve je počelo… »
Kupuje igračke za odrasle i imao odnose u toaletu kafića: Šok priznanje Grandovog voditelja
Mondo 21.06.2025
Pevač i voditelj programa "Zvezde Granda" Milan Mitrović bez dlake na jeziku progovorio je o svojoj intimi. Milan Mitrović je jednom prilikom, gostujući u emisiji "Amidži šou", govorio o raznim dešavanjima iz sopstvenog života, a sve je počelo Ognjenovim… »
Vesti dana »

Ubio Nedeljku i Gorana dok su bili u gostima, a domaćina ranio: Jezivi detalji dvostrukog ubistva u Šamcu: Pucao im glavu, policija opkolila celo područje
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana