Povezane vesti
"Pokušavali su da mi podvale i da me sruše" Sanja Kužet progovorila o kolegama: Evo šta joj se desilo tokom karijere
Kurir 21.06.2025
Voditeljka progovorila o problemima u karijeri. Voditeljka Sanja Kužet kaže je imala iskustvo toga da joj kolege podmeću nogu i da se laktaju, ali da ju je ta borba sa njima samo ojačala i podstakla da se više bori za svoje snove. Sanja naime, tvrdi da… »
"Pokušavali su da mi podvale i da me sruše": Sanja Kužet progovorila o kolegama: Evo šta joj se desilo tokom karijere
Blic 21.06.2025
Voditeljka Sanja Kužet kaže je imala iskustvo toga da joj kolege podmeću nogu i da se laktaju, ali da ju je ta borba sa njima samo ojačala i podstakla da se više bori za svoje snove. Sanja naime, tvrdi da joj je sve bila samo dobra škola, te i da danas… »
Vesti dana »

Advokatica o napadu na studenta: „Ne mogu da poverujem u priču da se incident ne vidi na kamerama“
Nedeljnik pre 4 satijoš 12 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 71 povezana

Nis priprema zahtev za još jedno odlaganje primene američkih sankcija
Kurir pre 51 minutajoš 34 povezane