Повезане вести

Као да улазе у сам пакао! Драматични снимци из епицентра пожара у Хрватској! Ватрогасци објавили снимак из Сплита: Пламен је…

Као да улазе у сам пакао! Драматични снимци из епицентра пожара у Хрватској! Ватрогасци објавили снимак из Сплита: Пламен је…

Курир 21.06.2025
Возило је, као што се може видети, окружено димом и ватром, а небо се уопште не види. Овогодишња сезона пожара у Хрватској је достигла драматичне и несвакидашње размере, што се може видети по снимцима који се целодневно деле… »
Пожар код Омиша под контролом, пред ватрогасцима будна ноћ

Пожар код Омиша под контролом, пред ватрогасцима будна ноћ

Ал Јазеера 21.06.2025
Ситуација на пожаришту недалеко од Омиша на далматинској обали значајно је повољнија него јутрос, када је пожар избио, изјавио је Главни ватрогасни заповједник Хрватске Славко Туцаковић. Има повријеђених ватрогасаца и грађана… »
Пламен достигао висину од 30 метара! Драматични снимци из епицентра пожара у Хрватској! Ватрогасцу изгорело лице: "Било је као…

Пламен достигао висину од 30 метара! Драматични снимци из епицентра пожара у Хрватској! Ватрогасцу изгорело лице: "Било је као…

Блиц 21.06.2025
Овогодишња летња сезона пожара већ је достигла драматичне размере. Ватрогасци из Омиша, Сплита, Макарске и околине од раног јутра боре се с ватреном стихијом која је избила код насеља Писак и проширила се око Марушића, Мимица… »
"Као да сам ушао у пакао": Језив снимак пожара у Хрватској, небо нестало у диму, пламен носи све пред собом

"Као да сам ушао у пакао": Језив снимак пожара у Хрватској, небо нестало у диму, пламен носи све пред собом

Мондо 21.06.2025
Сплитска ватрогасна јединица објавила је драматичан снимак пожара на подручју између Марушића и Писака. Овогодишња сезона пожара у Хрватској већ је достигла драматичне размере. Ватрогасци из Омиша, Сплита, Макарске и околине… »
Ово је као улазак у пакао Гледајте снимке из Сплита, гори небо, гори земља, вастрогасци у епицентру пожара (видео)

Ово је као улазак у пакао Гледајте снимке из Сплита, гори небо, гори земља, вастрогасци у епицентру пожара (видео)

Ало 21.06.2025
Овогодишња сезона пожара у Хрватској је достигла драматичне и несвакидашње размере, што се може видети по снимцима који се целодневно деле друштвеним мрежама. Управо је једну такву поделило ватрогасно друштво из Сплита, у ком… »
Пакао у Хрватској: Пожари изазвали хаос код Сплита, има повређених (видео)

Пакао у Хрватској: Пожари изазвали хаос код Сплита, има повређених (видео)

Вечерње новости 21.06.2025
ОВОГОДИШЊА сезона пожара у Хрватској је достигла драматичне и несвакидашње размере, што се може видети по снимцима који се целодневно деле друштвеним мрежама. Фото: Принтскрин Фацебоок/Јавна ватрогасна постројба Града Сплита… »
Драма у Далмацији, ватрогасац повређен у пожару: "То је пакао, пламен је 30 метара, добро сам прошао"

Драма у Далмацији, ватрогасац повређен у пожару: "То је пакао, пламен је 30 метара, добро сам прошао"

Телеграф 21.06.2025
Један ватрогасац је повређен у пожару који је у суботу ујутро избио на подручју Писак и Марушићи, источно од Омиша. Како сазнаје портал 24сата.хр, реч је о Грги Топићу, члану Добровољног ватрогасног друштва Кучиће, који је током… »

Вести дана »