Povezane vesti

"Navlačili su ga na prostitutke!" Karleuša otkrila istinu o Duškovim prevarama: Slala sam preteće poruke...

"Navlačili su ga na prostitutke!" Karleuša otkrila istinu o Duškovim prevarama: Slala sam preteće poruke...

Telegraf 21.06.2025
Pop diva Jelena Karleuša otvorila je dušu u novom intervjuu i prvi put javno progovorila o turbulentnom odnosu sa bivšim suprugom Duškom Tošićem. Gostujući u podkastu Bokija 13, pevačica je bez zadrške govorila o prevarama, lažima i životu bivšeg… »
''Lagala sam da je verenica našeg prijatelja'' Karleuša razvezala jezik o Duškovim prevarama: ''Vadila sam ga iz nevolje, on…

''Lagala sam da je verenica našeg prijatelja'' Karleuša razvezala jezik o Duškovim prevarama: ''Vadila sam ga iz nevolje, on…

Alo 21.06.2025
Bez dlake na jeziku! Pop diva Jelena Karleuša otvorila je dušu u novom intervjuu i prvi put javno progovorila o turbulentnom odnosu sa bivšim suprugom Duškom Tošićem. Pevačica je bez zadrške govorila o prevarama, lažima i životu bivšeg fudbalera dok je… »
Duško Tošić brutalnim rečima se obratio Jeleni: Karleuša će zbog ovoga proliti more suza

Duško Tošić brutalnim rečima se obratio Jeleni: Karleuša će zbog ovoga proliti more suza

Svet & Skandal 21.06.2025
Duško Tošić odličio je po prvi puta da se putem društvenih mreža obrati bivšoj supruzi Jeleni Karleuši i šokirao javnost. Bivši fudbaler Bešiktaša i trener odgovorio je popularnoj JK koja je o njemu govorila i podkastu Bokija 13. Naime, popularna… »
Duška su u Turskoj navlačili na prostitutke: Šok izjava Jelene Karleuše o bivšem mužu, slala preteće poruke

Duška su u Turskoj navlačili na prostitutke: Šok izjava Jelene Karleuše o bivšem mužu, slala preteće poruke

Mondo 21.06.2025
Jelena Karleuša otvorila je dušu u novom intervjuu i prvi put javno progovorila o turbulentnom odnosu sa bivšim suprugom Duškom Tošićem. Gostujući u podkastu Bokija 13, pevačica je bez zadrške govorila o prevarama, lažima i životu bivšeg fudbalera dok je… »

Vesti dana »