Povezane vesti
Milan Kalinić ne štedi reči o ćerkinom dečku: Toga sam se najviše plašio...
Story 22.06.2025
Glumac i voditelj Milan Kalinić, iako često prisutan u javnosti, privatni život svoje porodice vešto čuva od reflektora. Tea i Vuk, njegovo su najveće bogatstvo, a posebno mesto u njegovom srcu zauzima ćerka Milana Kalinića, koja je izrasla u pravu… »
Samo sam molio Boga da se to ne desi: Milan Kalinić o ćekinoj odluci, Sandra i on ne mogu da je spreče
Svet & Skandal 22.06.2025
Voditelj Milan Kalinić progovorio je o deci o kojoj retko govori, a toliko se otvorio da se nije libio da podeli detalj iz emotivne vetmze njegove ćerke Tee. Milanova ćerka već neko vreme ima dečka, a voditelj nije jedan od onih očeva koji kontrološe… »
"Toga sam se plašio" Ćerka Milana Kalinića pokazala dečka, a evo šta tata misli o njemu: Bila je totalno nezainteresovana, a…
Kurir 22.06.2025
Ćerka Milana Kalinića, Tea, popularna j na društvenim mrežama, a činjenica je da je izrasla je u pravu lepoticu. Po mišljenju javnosti, Milanova ćerka je jedna vrlo kulturna i pristojna, te je na mrežama uzor mnogim devojčicama. Na profilu na platformi… »
"Molio sam Boga da ne dovede..." Milan Kalinić prvi put o izboru svoje ćerke: Nema potrebe za bazukama!
Telegraf 22.06.2025
Ćerka poznatog glumca i voditelja Milana Kalinića, Tea Kalinić, izrasla je u pravu lepoticu i uzornu mladu damu. Na društvenim mrežama je veoma aktivna, gde svojim ponašanjem i stavovima inspiriše mnoge devojke. Nedavno je podelila i da je srećno… »
Ćerka Milana Kalinića pokazala dečka na: Tiktok-u Voditelj prvi put o "zetu": Evo šta je rekao o izboru naslednice
Blic 22.06.2025
Ćerka Milana Kalinića, Tea izrasla je u pravu lepoticu. Tea je jedna vrlo kulturna i pristojna mlada dama koja je aktivna na društvenim mrežama, gde je takođe i uzor mnogim devojčicama. Na pomenutoj društvenoj mreži, ona je podelila i da je srećno… »
Vesti dana »

Evo koliki je sada rok Tramp dao Putinu da okonča rat u Ukrajini: Više ne važi ponuda od 50 dana
Telegraf pre 47 minutajoš 41 povezana

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 58 povezanih

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
Euronews pre 4 satijoš 24 povezane