Povezane vesti

"Moj posao ovde je završen" Marija Šerifović tik pred finale "Zvezda Granda" presekla, njena odluka sve šokirala, poslala…

"Moj posao ovde je završen" Marija Šerifović tik pred finale "Zvezda Granda" presekla, njena odluka sve šokirala, poslala…

Kurir 22.06.2025
Konačna odluka kojih 20 takmičara će se boriti u finalu takmičenja " Zvezde Granda" doneta je u poslednjoj emitovanoj emisiji, u kojoj su Iva Jokanović i Zoran Petrović ukrstili su glasove tokom polufinalnog duela, a koji je završen izjednačenim… »
"Moj posao ovde je završen" Marija Šerifović šokirala pred finale Zvezda Granda!

"Moj posao ovde je završen" Marija Šerifović šokirala pred finale Zvezda Granda!

Alo 22.06.2025
Marija Šerifović nije krila sreću, te je čestitala svom kandidatu na prolasku i poslala snažnu poruku pred finale. U poslednjoj emisiji takmičenja "Zvezde Granda" proglašeni su finalisti koji će se boriti za pobedu 28. juna. Osim toga, Iva Jokanović i… »
Marija Šerifović napušta "Zvezde Granda", a tik pred finale poručila: "Moj posao je ovde završen", poslala snažnu poruku

Marija Šerifović napušta "Zvezde Granda", a tik pred finale poručila: "Moj posao je ovde završen", poslala snažnu poruku

Blic 22.06.2025
Polufinale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" održano je sinoć, a u finale je prošlo 20 takmičara koji će se boriti za pobedu 28. juna. Dva prelepa vokala, Iva Jokanović i Zoran Petrović ukrstili su glasove u još jednom polufinalnom duelu koji je… »
Cecin kandidat na spisku, ali nje neće biti tu da ga podrži: Ovo su svi finalisti "Zvezda Granda"

Cecin kandidat na spisku, ali nje neće biti tu da ga podrži: Ovo su svi finalisti "Zvezda Granda"

Mondo 22.06.2025
Deni Ramčević prvi je prošao u finale, a Ceca Ražnatović koja je predhodnoh devet meseci radila sa Denijem nije krila ponos. U sinoćnjem polufinalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda“ izabrano je 20 finalista koji će se 28. juna boriti za pobedu, a o… »
Ovo su finalisti "Zvezda Granda"! Žiri odabrao najbolje takmičere ove sezone, njih 20 se bori za pobedu - Evo kada će biti…

Ovo su finalisti "Zvezda Granda"! Žiri odabrao najbolje takmičere ove sezone, njih 20 se bori za pobedu - Evo kada će biti…

Kurir 22.06.2025
Polufinalno veče jednog od najpopularnijeg muzičkog takmičenja u našem regionu, " Zvezde Granda", završeno je končnim odabirom najboljih pevača ove sezone od strane žirija. U veliko finale je prošlo ukupno 20 takmičara koji će se boriti za pobedu 28… »
Ovo su finalisti "Zvezda Granda" Evo ko se bori za pobedu!

Ovo su finalisti "Zvezda Granda" Evo ko se bori za pobedu!

Alo 22.06.2025
Odluku o pobedniku "Zvezda Granda" doneće isključivo publika svojim glasovima, a stručni žiri biće tu da bodri i navija za svoje predstavnike. Polufinalno veče jednog od najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", završeno je končnim odabirom… »
Ovo su finalisti Zvezda Granda 2025: Njih 20 ide u borbu za titulu, a samo jedan odnosi pobedu!

Ovo su finalisti Zvezda Granda 2025: Njih 20 ide u borbu za titulu, a samo jedan odnosi pobedu!

Telegraf 22.06.2025
Spektakularno polufinale muzičkog takmičenja " Zvezde Granda" održano je sinoć, 21. juna, a nakon uzbudljive večeri i sjajnih nastupa poznato je svih 20 finalista koji će se boriti za pobedu u velikom finalu 28. juna. Za razliku od prethodnih krugova… »
Ovo su finalisti "Zvezda Granda": Njih 20 se bori za pobedu, Ceca puca od ponosa zbog svog kandidata

Ovo su finalisti "Zvezda Granda": Njih 20 se bori za pobedu, Ceca puca od ponosa zbog svog kandidata

Blic 22.06.2025
Polufinale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" održano je sinoć, a u finale je prošlo 20 takmičara koji će se boriti za pobedu 28. juna. Odluku o pobedniku " Zvezda Granda" doneće isključivo publika svojim glasovima. Na visini zadataka sinoć je bilo 11… »

Vesti dana »