Povezane vesti

Vembanjama pričao kakav je gospodin Jokić, a nećete verovati šta je radio ovog leta: Prešao u budizam?

Vembanjama pričao kakav je gospodin Jokić, a nećete verovati šta je radio ovog leta: Prešao u budizam?

Telegraf 22.06.2025
Malo je potrebno kako bi neko pokazao da je čovek, a koliko to jeste Nikola Jokić otkrio je jedan od najboljih mladih košarkaša na svetu, Viktor Vembanjama, pričajući sa Lebronom Džejmsom. Prisetio se momenta kada je tokom Ol-stara razgovarao, ali ne… »
Jokić i potez o kome bruji planeta: Ovako drži čas mladoj NBA zvezdi

Jokić i potez o kome bruji planeta: Ovako drži čas mladoj NBA zvezdi

Večernje novosti 22.06.2025
VIKTOR Vembanjama ostaja košarkaški svet, a čak i zvezde NBA lige dive se Francuzu. FOTO: Tanjug/AP Pokazao je gorostas iz San Antonija da se radi o drugačijem momku. Čita knjige, igra šah, edukuje se na terenu, ali i van terena. On je u subotu delio… »
"Pričao sam sa Jokićem 45 minuta": Vembanjama otkrio kako uči od najvećeg rivala

"Pričao sam sa Jokićem 45 minuta": Vembanjama otkrio kako uči od najvećeg rivala

Mondo 22.06.2025
Viktor Vembanjama otkrio je da je sa Nikolom Jokićem pričao dugo i da je zapisao mnogo toga što mu je Srbin rekao. Nikola Jokić ima sjajnu sezoni i sjajnih nekoliko proteklih sezone, te nije čudo što je uzor mladim igračima. Tako je Viktor Vembanjama… »
"45 minuta sam pričao sa Jokićem..."

"45 minuta sam pričao sa Jokićem..."

Telegraf 22.06.2025
Francuski košarkaš Viktor Vembanjama je u subotu delio binu sa LeBronom Džejmsom i Tomom Brejdijem, legendarnim NFL kvoterbekom, u specijalnom izdanju emisije The Shop: Uninterrupted. Centar San Antonija je, između ostalog, objasnio koristi svaku priliku… »

Vesti dana »