Povezane vesti
"Dobijam preteća: Pisma!" Dodik: Moj kontakt sa Rusijom mnoge čini nervoznima
Blic 22.06.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da dobija preteća pisma "zbog svojih kontakata sa ruskom stranom". - Osećam se potpuno bezbedno u Republici Srpskoj. Ali, naravno, dobijam razna pisma. Mnogo napada i sličnih pretnji šalju preko… »
Dodik: Prete mi zbog kontakata sa Rusijom
Sputnik 22.06.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dobija preteće poruke Zbog kontakata sa Rusijom. Prema njegovim rečima, bosanski muslimani „nisu samo protiv Srba, već su i protiv Rusa“. „Zato svaki kontakt koji imamo sa ruskom stranom bukvalno ih razbesni“… »
Dodik: Dobijam preteća pisma zbog svojih kontakata sa ruskom stranom
Euronews 22.06.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da dobija preteća pisma zbog svojih kontakata sa ruskom stranom. "Osećam se potpuno bezbedno u Republici Srpskoj. Ali, naravno, dobijam razna pisma. Mnogo napada i sličnih pretnji šalju preko… »
Dodik: Ponosan sam na saradnju sa Rusijom i Putinom, zbog toga dobijam preteća pisma
RTS 22.06.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da već neko vreme dobija preteća pisma zbog, kako kaže, njegove saradnje sa Rusijom, "koja je razbesnela Bošnjake". Predsednik Srpske Milorad Dodik izjavio je u razgovou da dobija preteća pisma zbog… »
Dodik: Dobijam preteća pisma zbog svojih kontakata sa ruskom stranom
RTV 22.06.2025
SANKT PETERBURG - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da dobija preteća pisma zbog svojih kontakata sa ruskom stranom. "Osećam se potpuno bezbedno u Republici Srpskoj. Ali, naravno, dobijam razna pisma. Mnogo napada i sličnih pretnji… »
Vesti dana »

Policija intervenisala zbog kraćeg incidenta tokom oslikavanja zastava u Novom Sadu
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 14 povezanih

"Moramo da završimo posao": Netanjahu se oglasio povodom plana Izraela da zauzme Gazu: Stao je pred mape i najavio rat do uništenja
Blic pre 4 minutajoš 16 povezanih