Повезане вести

"Доктор је рекао да сам дошао у последњем трену" Популарни водитељ након хитне операције открио како се осећа: Опоравак ће…

"Доктор је рекао да сам дошао у последњем трену" Популарни водитељ након хитне операције открио како се осећа: Опоравак ће…

Курир 22.06.2025
Како је открио, већ две године трпи несносне болове. Водитељ "Прве" Милош Раденковић је пре око две недеље је имао операцију кичме, због чега је популарни водитељ на боловању, а опоравак ће трајати неко време. Након хитне… »
"Однели су ме у болницу у последњем тренутку" Српски водитељ хитно оперисан: Бол је био неподношљив!

"Однели су ме у болницу у последњем тренутку" Српски водитељ хитно оперисан: Бол је био неподношљив!

Телеграф 22.06.2025
Водитељ Милош Раденковић (33), познат по енергији и професионалности пред камерама, доживео је озбиљан здравствени проблем због којег је принуђен да направи паузу од посла. Почетком јуна подвргнут је хитној операцији кичме, а… »
Српски водитељ (33) хитно оперисан, у болницу стигао у последњи час - Открио како је све протекло: "Такве болове никада…

Српски водитељ (33) хитно оперисан, у болницу стигао у последњи час - Открио како је све протекло: "Такве болове никада…

Блиц 22.06.2025
Водитељ Милош Раденковић (33) почетком јуна ове године је имао операцију кичме, те ће правити паузу са послом у наредном периоду. Милош открива да је у последњи час стигао у болницу јер је, како каже, дискус исцурео. - Није… »
Познатог водитеља однели у болницу у последњи час Трпео несносне болове две године, па хитно хоспитализован!

Познатог водитеља однели у болницу у последњи час Трпео несносне болове две године, па хитно хоспитализован!

Ало 22.06.2025
Како је наврео, опоравак ће потрајати неколико недеља. Након хитне операције, водитељ Милош Раденковић открио је да је у последњи час стигао у болницу. Трпео је несносне болове две године, а онда је почетком јуна хитно морао… »

Вести дана »