Povezane vesti

"Doktor je rekao da sam došao u poslednjem trenu" Popularni voditelj nakon hitne operacije otkrio kako se oseća: Oporavak će…

"Doktor je rekao da sam došao u poslednjem trenu" Popularni voditelj nakon hitne operacije otkrio kako se oseća: Oporavak će…

Kurir 22.06.2025
Kako je otkrio, već dve godine trpi nesnosne bolove. Voditelj "Prve" Miloš Radenković je pre oko dve nedelje je imao operaciju kičme, zbog čega je popularni voditelj na bolovanju, a oporavak će trajati neko vreme. Nakon hitne operacije Miloš je otkrio da… »
"Odneli su me u bolnicu u poslednjem trenutku" Srpski voditelj hitno operisan: Bol je bio nepodnošljiv!

"Odneli su me u bolnicu u poslednjem trenutku" Srpski voditelj hitno operisan: Bol je bio nepodnošljiv!

Telegraf 22.06.2025
Voditelj Miloš Radenković (33), poznat po energiji i profesionalnosti pred kamerama, doživeo je ozbiljan zdravstveni problem zbog kojeg je prinuđen da napravi pauzu od posla. Početkom juna podvrgnut je hitnoj operaciji kičme, a kako je sam priznao, sve… »
Srpski voditelj (33) hitno operisan, u bolnicu stigao u poslednji čas - Otkrio kako je sve proteklo: "Takve bolove nikada…

Srpski voditelj (33) hitno operisan, u bolnicu stigao u poslednji čas - Otkrio kako je sve proteklo: "Takve bolove nikada…

Blic 22.06.2025
Voditelj Miloš Radenković (33) početkom juna ove godine je imao operaciju kičme, te će praviti pauzu sa poslom u narednom periodu. Miloš otkriva da je u poslednji čas stigao u bolnicu jer je, kako kaže, diskus iscureo. - Nije lako dve godine imati… »
Poznatog voditelja odneli u bolnicu u poslednji čas Trpeo nesnosne bolove dve godine, pa hitno hospitalizovan!

Poznatog voditelja odneli u bolnicu u poslednji čas Trpeo nesnosne bolove dve godine, pa hitno hospitalizovan!

Alo 22.06.2025
Kako je navreo, oporavak će potrajati nekoliko nedelja. Nakon hitne operacije, voditelj Miloš Radenković otkrio je da je u poslednji čas stigao u bolnicu. Trpeo je nesnosne bolove dve godine, a onda je početkom juna hitno morao da operiše kičmu. Kako je… »

Vesti dana »