Повезане вести

"Зашто нисам дошао у Партизан? Објаснићу вам": Драгић отворио душу, морао је да одбије Обрадовићев позив

"Зашто нисам дошао у Партизан? Објаснићу вам": Драгић отворио душу, морао је да одбије Обрадовићев позив

Мондо 22.06.2025
Жељко Обрадовић је звао Горана Драгића у Партизан, али је он на крају тај позив одбио. Објаснио је и због чега је морао да донесе такву одлуку. Горан Драгић (39) завршио је каријеру у децембру 2023. године. Пре најтеже одлуке… »
Драгић: Хтео сам у Партизан, али су ми повреде скратиле каријеру

Драгић: Хтео сам у Партизан, али су ми повреде скратиле каријеру

Спорт клуб 22.06.2025
Некадашњи репрезентативац Словеније и НБА ас - Горан Драгић - рекао је да је желео да заигра за Партизан и такмичи се у Европи, али да тога није дошло иако су га црно-бели контактирали. Словеначки плејмејкер је претходног лета… »
"Партизан је мој клуб!" Горан Драгић отворено: Не можете да лажете

"Партизан је мој клуб!" Горан Драгић отворено: Не можете да лажете

Вечерње новости 22.06.2025
НЕКАДАШЊА НБА звезда Горан Драгић је каријеру завршио утакмицом у Љубљани, а пре тога имао је понуду да пређе у Партизан. Репрезентативац Словеније открио је због чега до сардње није дошло. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл О Томе је… »
Горан Драгић открио све о преговорима са Партизаном: "То је мој клуб..."

Горан Драгић открио све о преговорима са Партизаном: "То је мој клуб..."

Телеграф 22.06.2025
Горан Драгић на спектакуларан начин је завршио каријеру, током опроштајног меча у Љубљани, а непосредно пре тога, имао је понуду Партизана, о чему је говорио о подкасту НБА Оут оф Боундс. Наиме, поред бројних кошаркјашких… »

Вести дана »