Povezane vesti
"Zašto nisam došao u Partizan? Objasniću vam": Dragić otvorio dušu, morao je da odbije Obradovićev poziv
Mondo 22.06.2025
Željko Obradović je zvao Gorana Dragića u Partizan, ali je on na kraju taj poziv odbio. Objasnio je i zbog čega je morao da donese takvu odluku. Goran Dragić (39) završio je karijeru u decembru 2023. godine. Pre najteže odluke koju je doneo imao je… »
Dragić: Hteo sam u Partizan, ali su mi povrede skratile karijeru
Sport klub 22.06.2025
Nekadašnji reprezentativac Slovenije i NBA as - Goran Dragić - rekao je da je želeo da zaigra za Partizan i takmiči se u Evropi, ali da toga nije došlo iako su ga crno-beli kontaktirali. Slovenački plejmejker je prethodnog leta zvanično završio karijeru… »
"Partizan je moj klub!" Goran Dragić otvoreno: Ne možete da lažete
Večernje novosti 22.06.2025
NEKADAŠNjA NBA zvezda Goran Dragić je karijeru završio utakmicom u Ljubljani, a pre toga imao je ponudu da pređe u Partizan. Reprezentativac Slovenije otkrio je zbog čega do sardnje nije došlo. FOTO: FIBA.Basketball O Tome je Dragić govorio u podkastu… »
Goran Dragić otkrio sve o pregovorima sa Partizanom: "To je moj klub..."
Telegraf 22.06.2025
Goran Dragić na spektakularan način je završio karijeru, tokom oproštajnog meča u Ljubljani, a neposredno pre toga, imao je ponudu Partizana, o čemu je govorio o podkastu NBA Out of Bounds. Naime, pored brojnih košarkjaških pitanja, jedno se odnosilo na… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 3 satajoš 36 povezanih

Sjajne vesti Amerika je donela najnoviju odluku sankcije NIS-u opet odložene, evo i koliko ovaj put
Dnevnik pre 9 minutajoš 21 povezana

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 3 satajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 5 satijoš 26 povezanih