Povezane vesti

Partizan pred put u Moskvu igra još jedan kontrolni meč: Ruska Rodina testira crno-bele

Partizan pred put u Moskvu igra još jedan kontrolni meč: Ruska Rodina testira crno-bele

Telegraf 22.06.2025
Kontrolni meč protiv Radničkog iz Niša, koji je Partizan odigrao u subotu i slavio minimalnim rezultatom (1:0) neće biti jedini u ovoj fazi priprema crno-belih, jer će pre puta na Bratski turnir u Rusiji izabranici Srđana Blagojevića ipak još jednom na… »
Blagojević posle prvog pripremnog meča: Zadovoljan sam energijom

Blagojević posle prvog pripremnog meča: Zadovoljan sam energijom

Sport klub 22.06.2025
Fudbaleri Partizana odigrali su prvu pripremnu utakmicu protiv Radničkog iz Niša i slavili rezultatom 1:0, a posle meča imao je šta da kaže i trener crno-belih. „Parni valjak“ slavio je minimalnim rezultatom, ali je Blagojević najviše zadovoljan bio… »
Blagojević: Zadovoljan sam energijom koju momci pokazuju od početka priprema

Blagojević: Zadovoljan sam energijom koju momci pokazuju od početka priprema

RTS 22.06.2025
Trener Partizana Srđan Blagojević, posle pobede na prijateljskom meču protiv niškog Radničkog, istakao je veliko zadovoljstvo tekućim pripremama i pristupom igrača. Fudbaleri Partizana su u subotu savladali Radnički sa 1:0 u prvom pripremnom meču za novu… »
Blagojević pričao o Radničkom i pripremama: "Možemo očekivati novitete, bićemo jači iz dana u dan"

Blagojević pričao o Radničkom i pripremama: "Možemo očekivati novitete, bićemo jači iz dana u dan"

Telegraf 22.06.2025
Pobeda protiv Radničkog iz Niša, u prvom kontrolnom meču letnjih priprema, svakako je bila smernica i prvi presek za trenera Partizana Srđana Blagojevića i njegov stručni štab, uz pomoć koga je mogao da dobije važne informacije u vezi sa stanjem tima u… »
Pozitivna energija u Partizanu, Blagojević najavio još jači tim i nova pojačanja!

Pozitivna energija u Partizanu, Blagojević najavio još jači tim i nova pojačanja!

Sportske.net 22.06.2025
Partizan je juče odigrao prvu utakmicu od početka aktuelnih priprema za novu sezonu i golom mladog Bogdana Kostića savladao ekipu niškog Radničkog sa 1:0. Posle meča je u izjavi za klupski YouTube kanal trener crno-belih Srđan Blagojević delovao prililno… »
Blagojević najavio promene u Partizanu, Natho neće biti kapiten: Progovorio i o pojačanjima koja stižu

Blagojević najavio promene u Partizanu, Natho neće biti kapiten: Progovorio i o pojačanjima koja stižu

Mondo 22.06.2025
Srđan Blagojević će u novoj sezoni napraviti određene promene u timu. Potvrdio je i da Natho neće biti jedini kapten crno-belih. Partizan je završio bazični deo priprema na Zlatiboru, pa je onda odigrao i prvu kontrolnu utakmicu i pobedio je Radnički iz… »

Vesti dana »