Повезане вести
Партизан пред пут у Москву игра још један контролни меч: Руска Родина тестира црно-беле
Телеграф 22.06.2025
Контролни меч против Радничког из Ниша, који је Партизан одиграо у суботу и славио минималним резултатом (1:0) неће бити једини у овој фази припрема црно-белих, јер ће пре пута на Братски турнир у Русији изабраници Срђана… »
Тренер Партизана задовољан - сјајна енергија у тиму! Благојевић најавио појачања: Бићемо јачи из дана у дан!
Курир 22.06.2025
Није крио задовољство тренер црно-белих након тријумфа у првом припремном мечу. Тренер Партизана Срђан Благојевић изјавио је да је задовољан енергијом коју играчи Партизана показују од почетка припрема и истиче да је сваки… »
Изненађење! Ево ко је нови капитен ФК Партизан
Вечерње новости 22.06.2025
Задовољан сам енергијом коју ови момци показују од почетка припрема, јер је сваки тренинг одрађен максимално, изјавио је тренер Партизана Срђан Благојевић после победе на пријатељском мечу против нишког Радничког. ФОТО ТАЊУГ/… »
Благојевић после првог припремног меча: Задовољан сам енергијом
Спорт клуб 22.06.2025
Фудбалери Партизана одиграли су прву припремну утакмицу против Радничког из Ниша и славили резултатом 1:0, а после меча имао је шта да каже и тренер црно-белих. „Парни ваљак“ славио је минималним резултатом, али је Благојевић… »
У Хумској најавијују појачања: "Бићемо јачи из дана у дан"
Б92 22.06.2025
Фудбалери Партизана су у суботу савладали Раднички 1:0 у у првом припремном мечу за нову сезону, а утиске после тог меча је поделио шеф струке црно-белих Срђан Благојевић. "Сада иде мало лакше, будући да радимо заједно већ шест… »
Благојевић: Задовољан сам енергијом коју момци показују
Спортски журнал 22.06.2025
Партизан је савладао Раднички у првом мечу на припремама. Тренер Партизана Срђан Благојевић после победе на пријатељском мечу против нишког Радничког рекао је да је задовољан енергијом коју екипа показује од почетка припрема… »
Партизан најављује нова појачања наредних дана – Благојевић: Радимо на јачању тима, од младих очекујем само лепе ствари…
Дневник 22.06.2025
Фудбалери Партизана су у суботу савладали Раднички из Ниша 1:0 у првом припремном мечу за нову сезону. – Задовољан сам енергијом коју ови момци показују од почетка припрема, јер је сваки тренинг одрађен максимално. Сада иде мало… »
Благојевић: Задовољан сам енергијом коју момци показују од почетка припрема
РТС 22.06.2025
Тренер Партизана Срђан Благојевић, после победе на пријатељском мечу против нишког Радничког, истакао је велико задовољство текућим припремама и приступом играча. Фудбалери Партизана су у суботу савладали Раднички са 1:0 у… »
Благојевић: Задовољан сам енергијом коју момци показују од почетка припрема
Политика 22.06.2025
Задовољан сам енергијом коју ови момци показују од почетка припрема, јер је сваки тренинг одрађен максимално, изјавио је тренер Партизана Срђан Благојевић после победе на пријатељском мечу против нишког Радничког. Фудбалери… »
Благојевић причао о Радничком и припремама: "Можемо очекивати новитете, бићемо јачи из дана у дан"
Телеграф 22.06.2025
Победа против Радничког из Ниша, у првом контролном мечу летњих припрема, свакако је била смерница и први пресек за тренера Партизана Срђана Благојевића и његов стручни штаб, уз помоћ кога је могао да добије важне информације у… »
Благојевић се огласио након победе: Похвалио младе играче Партизана, па најавио новитете
Вечерње новости 22.06.2025
Задовољан сам енергијом коју ови момци показују од почетка припрема, јер је сваки тренинг одрађен максимално, изјавио је тренер Партизана Срђан Благојевић после победе на пријатељском мечу против нишког Радничког. ФОТО: М… »
Позитивна енергија у Партизану, Благојевић најавио још јачи тим и нова појачања!
Спортске.нет 22.06.2025
Партизан је јуче одиграо прву утакмицу од почетка актуелних припрема за нову сезону и голом младог Богдана Костића савладао екипу нишког Радничког са 1:0. После меча је у изјави за клупски ИоуТубе канал тренер црно-белих Срђан… »
Благојевић најавио промене у Партизану, Натхо неће бити капитен: Проговорио и о појачањима која стижу
Мондо 22.06.2025
Срђан Благојевић ће у новој сезони направити одређене промене у тиму. Потврдио је и да Натхо неће бити једини каптен црно-белих. Партизан је завршио базични део припрема на Златибору, па је онда одиграо и прву контролну утакмицу… »
Вести дана »

"Гробари" гледају и Не верују! Ево шта је Владан Милојевић рекао за Партизан након што је Звезда победила у 177. вечитом дербију!
Вечерње новости пре 0 минутајош 82 повезане

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Сања добила стан у Земунским капијама за 40 динара! Извучене прве награде наградне игре "Узми рачун и победи" Ево ко су срећни добитници
Курир пре 16 минутајош 23 повезане

Радоњић за 38 секунди спаковао Звезди победу, Партизан се касно пробудио у дербију ВИДЕО
Нова пре 26 минутајош 62 повезане

Благојевић после пораза имао да каже само једно: Мечеви са Звездом нас чине јачим!
Хот спорт пре 16 минутајош 21 повезана