Povezane vesti

Pevačica bila udata za estradnog menadžera, a on joj doveo ljubavnicu u kuću! Uhvatila ih na delu: Njoj sam rekla...

Pevačica bila udata za estradnog menadžera, a on joj doveo ljubavnicu u kuću! Uhvatila ih na delu: Njoj sam rekla...

Kurir 22.06.2025
Pevačica je više od 10 godina bila udata za estradnog menadžera Rajka Mijanovića, sa kojim je dobila sina Olivera. Nela Bijanić svojevremeno je govorila o preljubi koju je doživela u braku. Pevačica je više od 10 godina bila udata za estradnog menadžera… »
"U braku nismo imali strast..." Emina konačno otkrila istinu o razvodu od Mustafe: Sada više cenim muškarce....

"U braku nismo imali strast..." Emina konačno otkrila istinu o razvodu od Mustafe: Sada više cenim muškarce....

Kurir 22.06.2025
Na pitanje da li su razlozi njenog razvoda braka bili „glupi“, pevačica je odgovorila. Emina Jahović se nije mnogo izjašnjavala o razvodu od svog bivšeg supruga Mustafe Sandala sa kojim su brak okončali pre sedam godina, sada je pevačica po prvi put… »
"U braku nismo imali strast" Emina prvi put progovorila o krahu braka "Posle razvoda više cenim muškarce"

"U braku nismo imali strast" Emina prvi put progovorila o krahu braka "Posle razvoda više cenim muškarce"

Telegraf 22.06.2025
Emina Jahović je pre par dana izdala novi album koji je kod publike sjajno prošao. Iako se mnogo nije izjašnjavala o razvodu od svog bivšeg supruga Mustafe Sandala sa kojim su brak okončali pre sedam godina, sada je pevačica po prvi put progovorila kako… »
"Muškarac je taj koji mora da donese sve": Emina Jahović posle 7 godina otkrila zašto se razvela od Mustafe

"Muškarac je taj koji mora da donese sve": Emina Jahović posle 7 godina otkrila zašto se razvela od Mustafe

Mondo 22.06.2025
Pevačica Emina Jahović otkrila i da li se pokajala zbog razvoda od Mustafe Sandala, ali i zašto je tek posle razvoda naučila da više poštuje muškarce. Pevačica Emina Jahović je posle sedam godina otkrila zašto se razvela od turskog pevača Mustafe… »
Nakon sedam godina tišine! Emina Jahović konačno otkrila istinu zašto je ostavila Mustafu: "Hvala Bogu što sam se razvela"

Nakon sedam godina tišine! Emina Jahović konačno otkrila istinu zašto je ostavila Mustafu: "Hvala Bogu što sam se razvela"

Alo 22.06.2025
Bez ustručavanja! Pevačica Emina Jahović bila je gost u emisiji "Scena specijal", gde je iskreno govorila o svom novom albumu, životu u Turskoj, majčinstvu, ali i o jednoj od najtežih, ali ključnih odluka u svom životu, razvodu od turskog pevača Mustafe… »
"Varao me je kad sam se razbolela": Voditeljka iznela šok detalje iz braka: "Posvetila sam se detetu, a on je našao drugu"

"Varao me je kad sam se razbolela": Voditeljka iznela šok detalje iz braka: "Posvetila sam se detetu, a on je našao drugu"

Blic 22.06.2025
Voditeljka Snežana Dakić (56) pre nekoliko godina razvela se od biznismena Vladimira Mikića sa kojim ima i ćerku . Snežana je jednom prilikom otkrila da je jedan od razloga kraha braka bilo njegovo neverstvo. Naime, kako je ispričala, Vladimir ju je… »
Poznati pevač je otac mace diskrecije: Njena majka je tada iznela šok detalje: "Bio je oženjen, imao je ćerku od 4 godine…

Poznati pevač je otac mace diskrecije: Njena majka je tada iznela šok detalje: "Bio je oženjen, imao je ćerku od 4 godine…

Blic 21.06.2025
Maca Diskrecijam, poznata starleta, jednom prilikom je rekla da je rekla kako nikada nije upoznala svog biološkog oca, a njena majka je tvrdila da je u pitanju poznati pevač. Naime, Maca Diskrecija nikada nije želela da priča o svom ocu, a kako je… »

Vesti dana »