Povezane vesti

Pevačica bila udata za estradnog menadžera, a on joj doveo ljubavnicu u kuću! Uhvatila ih na delu: Njoj sam rekla...

Pevačica bila udata za estradnog menadžera, a on joj doveo ljubavnicu u kuću! Uhvatila ih na delu: Njoj sam rekla...

Kurir pre 21 dana
Pevačica je više od 10 godina bila udata za estradnog menadžera Rajka Mijanovića, sa kojim je dobila sina Olivera. Nela Bijanić svojevremeno je govorila o preljubi koju je doživela u braku. Pevačica je više od 10 godina bila udata za estradnog menadžera… »
"U braku nismo imali strast..." Emina konačno otkrila istinu o razvodu od Mustafe: Sada više cenim muškarce....

"U braku nismo imali strast..." Emina konačno otkrila istinu o razvodu od Mustafe: Sada više cenim muškarce....

Kurir pre 20 dana
Na pitanje da li su razlozi njenog razvoda braka bili „glupi“, pevačica je odgovorila. Emina Jahović se nije mnogo izjašnjavala o razvodu od svog bivšeg supruga Mustafe Sandala sa kojim su brak okončali pre sedam godina, sada je pevačica po prvi put… »
''Ovakva ribetina da doživim tako nešto" Naša pevačica otkrila da joj je muž doveo ljubavnicu u kuću

''Ovakva ribetina da doživim tako nešto" Naša pevačica otkrila da joj je muž doveo ljubavnicu u kuću

Alo pre 21 dana
Oplela nikad jače! Nela Bijanić svojevremeno je govorila o preljubi koju je doživela u braku. Pevačica je više od 10 godina bila udata za estradnog menadžera Rajka Mijanovića, sa kojim je dobila sina Olivera. Folkerka je otkrila da joj je intuicija… »
"U braku nismo imali strast" Emina prvi put progovorila o krahu braka "Posle razvoda više cenim muškarce"

"U braku nismo imali strast" Emina prvi put progovorila o krahu braka "Posle razvoda više cenim muškarce"

Telegraf pre 21 dana
Emina Jahović je pre par dana izdala novi album koji je kod publike sjajno prošao. Iako se mnogo nije izjašnjavala o razvodu od svog bivšeg supruga Mustafe Sandala sa kojim su brak okončali pre sedam godina, sada je pevačica po prvi put progovorila kako… »
"U braku nismo imali strast, posle razvoda sam počela da cenim muškarce": Emina Jahović otkrila razlog kraha braka! Upravo na…

"U braku nismo imali strast, posle razvoda sam počela da cenim muškarce": Emina Jahović otkrila razlog kraha braka! Upravo na…

Blic pre 21 dana
Emina Jahović bila je gost u studiju kod Aleksandre Aleksov i Danijela Rakočevića u emisiji Scena specijal, gde je govorila o novom albumu, deci, životu u Turskoj, ljubavi koju priželjkuje... Pevačica je posle sedam godina otkrila i razlog razvoda od… »
"Muškarac je taj koji mora da donese sve": Emina Jahović posle 7 godina otkrila zašto se razvela od Mustafe

"Muškarac je taj koji mora da donese sve": Emina Jahović posle 7 godina otkrila zašto se razvela od Mustafe

Mondo pre 21 dana
Pevačica Emina Jahović otkrila i da li se pokajala zbog razvoda od Mustafe Sandala, ali i zašto je tek posle razvoda naučila da više poštuje muškarce. Pevačica Emina Jahović je posle sedam godina otkrila zašto se razvela od turskog pevača Mustafe… »
Nakon sedam godina tišine! Emina Jahović konačno otkrila istinu zašto je ostavila Mustafu: "Hvala Bogu što sam se razvela"

Nakon sedam godina tišine! Emina Jahović konačno otkrila istinu zašto je ostavila Mustafu: "Hvala Bogu što sam se razvela"

Alo pre 21 dana
Bez ustručavanja! Pevačica Emina Jahović bila je gost u emisiji "Scena specijal", gde je iskreno govorila o svom novom albumu, životu u Turskoj, majčinstvu, ali i o jednoj od najtežih, ali ključnih odluka u svom životu, razvodu od turskog pevača Mustafe… »
Snežana Dakić prošla kroz pakao Muž joj okrenuo leđa dok se borila za život: "To je bila tortura"

Snežana Dakić prošla kroz pakao Muž joj okrenuo leđa dok se borila za život: "To je bila tortura"

Alo pre 21 dana
Očigledno mu je falila pažnja, te je ljubav potražio kod druge žene. Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od biznismena Vladimira Mikića sa kojim ima i ćerku. Jednom prilikom je otkrila da je jedan od razloga kraha braka bilo njegovo… »
"Varao me je kad sam se razbolela": Voditeljka iznela šok detalje iz braka: "Posvetila sam se detetu, a on je našao drugu"

"Varao me je kad sam se razbolela": Voditeljka iznela šok detalje iz braka: "Posvetila sam se detetu, a on je našao drugu"

Blic pre 21 dana
Voditeljka Snežana Dakić (56) pre nekoliko godina razvela se od biznismena Vladimira Mikića sa kojim ima i ćerku . Snežana je jednom prilikom otkrila da je jedan od razloga kraha braka bilo njegovo neverstvo. Naime, kako je ispričala, Vladimir ju je… »
Poznati pevač je otac mace diskrecije: Njena majka je tada iznela šok detalje: "Bio je oženjen, imao je ćerku od 4 godine…

Poznati pevač je otac mace diskrecije: Njena majka je tada iznela šok detalje: "Bio je oženjen, imao je ćerku od 4 godine…

Blic pre 21 dana
Maca Diskrecijam, poznata starleta, jednom prilikom je rekla da je rekla kako nikada nije upoznala svog biološkog oca, a njena majka je tvrdila da je u pitanju poznati pevač. Naime, Maca Diskrecija nikada nije želela da priča o svom ocu, a kako je… »

Vesti dana »