Povezane vesti
"Završio sam u psihijatrijskoj bolnici pred meč sa Nadalom" Šokantna ispovest Nika Kirjosa: Bio sam u velikom problemu - mnogo…
Kurir 22.06.2025
Kontroverzni as progovorio o najmračnijem periodu u životu. Australijski teniser Nik Kirjos otkrio je šokantne detalje iz prošlosti. U razgovoru za britanski "Gardijan" kontroverzni Australijanac priznao je da je pre nekoliko godina prolazio kroz… »
„Pio sam, samopovređivao se, pre meča sa Rafom sam bio na psihijatriji“: Kirjos otkrio šokantne detalje
Nova 22.06.2025
Kontroverzni teniser Nik Kirjos je uoči Vimbldona pričao o Novaku Đokoviću, ali je i otkrio neke nepoznate detalje iz svoje biografije. Otkrio je kada je namerno gađao lopticom Rafaela Nadala u grudi na Vimbldonu. Posle je to objašnjavao „da neko ko je… »
Vesti dana »
Prva reakcija Rusije nakon sudbonosnog sastanka sa Amerikancima: Jedan detalj otkriva šta se dogodilo iza zatvorenih vrata?!
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
CIK u Prištini odbila da verifikuje Srpsku listu za izbore u decembru
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Biznis forum u Skoplju okupiće sutra 200 makedonskih i srpskih privrednika
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Herojski! Pripadnici Gorske službe spasili vojnike BiH s vrha planine Čvrsnice (foto)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Moskva nije spremna ni na kakav ustupak! Zvaničnik NATO: Rusija održava svoje teritorijalne zahteve
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana