Povezane vesti
"Završio sam u psihijatrijskoj bolnici pred meč sa Nadalom" Šokantna ispovest Nika Kirjosa: Bio sam u velikom problemu - mnogo…
Kurir 22.06.2025
Kontroverzni as progovorio o najmračnijem periodu u životu. Australijski teniser Nik Kirjos otkrio je šokantne detalje iz prošlosti. U razgovoru za britanski "Gardijan" kontroverzni Australijanac priznao je da je pre nekoliko godina prolazio kroz… »
„Pio sam, samopovređivao se, pre meča sa Rafom sam bio na psihijatriji“: Kirjos otkrio šokantne detalje
Nova 22.06.2025
Kontroverzni teniser Nik Kirjos je uoči Vimbldona pričao o Novaku Đokoviću, ali je i otkrio neke nepoznate detalje iz svoje biografije. Otkrio je kada je namerno gađao lopticom Rafaela Nadala u grudi na Vimbldonu. Posle je to objašnjavao „da neko ko je… »
Vesti dana »
„To da je Vučić lažov znali smo odavno, ali ovakvom kuknjavom prevazišao je samog sebe“
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Temperature u padu, a sneg sve izvesniji: Čubrilo najavljuje zahlađenje na kraju decembra
Mondo pre 32 minutajoš 52 povezane
Kijev preuzeo odgovornost za napad u Moskvi: Ukrajinski obaveštajci digli u vazduh dva ruska policajca: "Mučili su ratne zarobljenike!"
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Mali: Srbija se neumorno gradi i svaki novi kilometar auto-puta je naša mala pobeda FOTO
B92 pre 2 minutajoš 16 povezanih
Potpisi za izbore na više od 80 štandova 28. decembra: Raspiši pobedu
Luftika pre 2 satajoš 18 povezanih