Povezane vesti

Brao maline i radio preko omladinske zadruge: Vojaž otkrio čime se sve bavio da bi zaradio novac

Brao maline i radio preko omladinske zadruge: Vojaž otkrio čime se sve bavio da bi zaradio novac

Mondo 22.06.2025
Mihajlo Veruović Vojaž je pre muzike radio sve poslove kojih je mogao da se domogne. Reper Mihajlo Veruović Vojaž često je na meti pozitivnih, ali i negativnih komentara. Međutim, on je naglasio da je oguglao na sve što se govori o njemu, ali da reakciju… »
"Brao sam maline, radio preko omladinske zadruge" Velika ispovest Vojaža, bavio se raznim poslovima kako bi došao do novca…

"Brao sam maline, radio preko omladinske zadruge" Velika ispovest Vojaža, bavio se raznim poslovima kako bi došao do novca…

Kurir 22.06.2025
Reper Mihajlo Veruović Vojaž često je na meti pozitivnih, ali i negativnih komentara. Međutim, on je naglasio da je oguglao na sve što se govori o njemu, ali da reakciju publike uvek ceni, kakva god da je. - Uživam u tome, meni je važno da imam reakciju… »
„Brao sam maline, za 5.000 dinara ću i sad hektar da oberem“: Vojaž o samostalnosti, uspehu i ženama

„Brao sam maline, za 5.000 dinara ću i sad hektar da oberem“: Vojaž o samostalnosti, uspehu i ženama

Nova 22.06.2025
Treper Mihajlo Veruović Vojaž ne krije da je često na meti pozitivnih, ali i negativnih komentara. Danas je kako kaže, Vojaž oguglao na sve, a reakciju publike, kakva god da je, ceni. „Uživam u tome, meni je važno da imam reakciju ljudi, da ne bude onih… »
"Brao sam maline, nisam indijanac": Vojaž kaže da se rano osamostalio, pa pomenuo radne navike: "Ja sam stari poljoprivrednik"…

"Brao sam maline, nisam indijanac": Vojaž kaže da se rano osamostalio, pa pomenuo radne navike: "Ja sam stari poljoprivrednik"…

Blic 22.06.2025
Treper Mihajlo Veruović Vojaž ne krije da je često na meti pozitivnih, ali i negativnih komentara. Danas je kako kaže, oguglao na sve, a reakciju publike, kakva god da je, ceni. - Uživam u tome, meni je važno da imam reakciju ljudi, da ne bude onih koji… »

Vesti dana »