Povezane vesti

'Bila sam kupoholičarka, ali ništa nisam pazarila sedam godina'

BBC News 22.06.2025
Za BBC 100 žena, Li So-jon je otkrila četiri saveta za pravljenje održive garderobe. „Kupovala bih odeću nekoliko puta nedeljno, a tokom sniženja svakog dana, ali sam ipak svako jutro imala utisak da nemam šta da obučem”, kaže 30-godišnja Li So-jon iz… »
‘Bila sam kupoholičarka, ali ništa nisam pazarila sedam godina’

Danas 22.06.2025
„Kupovala bih odeću nekoliko puta nedeljno, a tokom sniženja svakog dana, ali sam ipak svako jutro imala utisak da nemam šta da obučem”, kaže 30-godišnja Li So-jon iz Južne Koreje, koja se danas protivi kupovini garderobe. Li je ranije osećala potrebu da… »

Radio 021 22.06.2025
Za BBC 100 žena, Li So-jon je otkrila četiri saveta za pravljenje održive garderobe. Li So-yon Protivnica kupovine Li So-jon na organizovanoj razmeni garderobe u Seulu „Kupovala bih odeću nekoliko puta nedeljno, a tokom sniženja svakog dana, ali sam ipak… »

Južne vesti 22.06.2025
Li So-yon Protivnica kupovine Li So-jon na organizovanoj razmeni garderobe u Seulu „Kupovala bih odeću nekoliko puta nedeljno, a tokom sniženja svakog dana, ali sam ipak svako jutro imala utisak da nemam šta da obučem”, kaže 30-godišnja Li So-jon iz… »

NIN 22.06.2025
"Kupovala bih odeću nekoliko puta nedeljno, a tokom sniženja svakog dana, ali sam ipak svako jutro imala utisak da nemam šta da obučem”, kaže 30-godišnja Li So-jon iz Južne Koreje, koja se danas protivi kupovini garderobe. Li je ranije osećala potrebu da… »

Vesti dana »