Povezane vesti

Smailagić podigao trofej – pa razočarao Litvance: „Najdraža titula? Zaustavite se“

Smailagić podigao trofej – pa razočarao Litvance: „Najdraža titula? Zaustavite se“

Sputnik 22.06.2025
Alen Smailagić, srpski košarkaš, osvojio je titulu šampiona Litvanije sa Žalgirisom posle pobede protiv Ritasa rezultatom 76:69 u „majstorici“. Posle četiri dramatična meča Žalgirisa i Ritasa, na red je došla „majstorica“ koja je odlučila prvaka… »
Smailagić "iskulirao" Litvance: "Najdraža titula? Zaustavite se, igrao sam ABA ligu..."

Smailagić "iskulirao" Litvance: "Najdraža titula? Zaustavite se, igrao sam ABA ligu..."

B92 22.06.2025
Srpski košarkaš Alen Smailagić bio je vidno raspoložen posle osvajanja titule prvaka Litvanije sa Žalgirisom, te je u tom maniru i davao odgovore na novinarska pitanja. Tim iz Kaunasa je u "majstorici" savladao Ritas 76:69 i tako osvojio novu titulu… »
Urnebesni intervju Smailagića: "Najdraža titula? Pa igrao sam ABA ligu!"

Urnebesni intervju Smailagića: "Najdraža titula? Pa igrao sam ABA ligu!"

Sportske.net 22.06.2025
Košarkaši Žalgirisa trijumfalno su okončali sezonu pošto su nakon uzbudljive serije protiv Ritasa u majstorici vratili naslov litvanskog šampiona, a nedugo nakon slavlja pokrenule se pitanje statusa prvih zvezda tima za narednu sezonu. U tom pogledu… »

Vesti dana »