Povezane vesti
Umetnici SNP-a reagovali zbog muzike koja je treštala sa terase pozorišta
NoviSad.com 22.06.2025
Novi Sad – Umetnici iz Srpskog narodnog pozorišta (SNP) u Novom Sadu oštro su osudili način na koji je proslavljeno otvaranje terase klubai „Trema“ i ocenili da je to „šund“ i „ponižavanje“ za jednu ustanovu kulture od nacionalnog značaja i najstarijeg… »
VIDEO Umetnici SNP-a reagovali zbog muzike koja je treštala sa terase Treme: "Šund i ponižavanje"
Radio 021 22.06.2025
Umetnici Srpskog narodnog pozorišta reagovali su povodom događaja koji je organizovan na otvaranju terase kluba "Trema" u SNP-u. Kako su saopštili, smatraju da je događaj duboko sramotan i nedopustiv za jednu ustanovu kulture od nacionalnog značaja… »
VIDEO: Umetnici SNP-a zgroženi činom na otvaranju terase kluba “Trema”
Moj Novi Sad 22.06.2025
Umetnici Srpskog narodnog pozorišta (SNP) oglasili su se povodom događaja koji je organizovan na otvaranju terase kluba “Trema” u prostorijama ovog teatra. Smatramo da je događaj organizovan povodom otvaranja terase kluba „Trema“, u prostorijama Srpskog… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 1 satjoš 41 povezana

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 58 povezanih