Повезане вести
Водитељки се слошило уживо у Дневнику: Лекари је шокирали дијагнозом "Ово је нешто потпуно другачије..."
Телеграф 22.06.2025
Водитељка РТС дневника Милица Недић својевремено је имала корона вирус. Она се једном приликом присетила тог периода проговоривши о свему кроз шта је прошла. како је тада навела лекари нису смели да дају прогнозе. - Тог викенда… »
Ртс водитељки се слошило уживо у дневнику Почели су да је боле мишићи, кости, расла јој температура, тада хитно завршила у…
Курир 22.06.2025
Водитељка РТС дневника Милица Недић својевремено је имала корона вируса. Једном приликом је и јавно говорила о томе кроз шта је све пролазила у том периоду, те истакла да лекари нису смели да дају прогнозе. - Тог викенда сам… »
"Рекла сам довиђења..." Водитељка РТС-а једва остала жива, ово су језиви детаљи њеног стања: "Гвоздени болнички кревет се…
Ало 22.06.2025
Нагласила је да не би волела да нико осети како изгледају дани особе која је на лечењу. Водитељка Дневника на РТС-у, Милица Недић, својевремено је имала корона вируса. Једном приликом је и јавно говорила о томе кроз шта је све… »
"Лекари су били изненађени одакле ми снаге да се борим": Водитељка Дневника проговорила о агонији: "Гвоздени болнички кревет…
Блиц 22.06.2025
Водитељка "Дневника", Милица Недић имала је веома озбиљних здравствених проблема, а једном приликом се присетила дана које је провела у болници. Наиме, Милица је била на послу када јој се изненада слошило. - Ја сам тог викенда… »
Вести дана »
Босна и Херцеговина иде на Мундијал, Косово изгубило од Турске
BBC News пре 8 минутајош 10 повезаних
Временска прогноза за среду, 1. април 2026: Данас облачно са кишом, на планинама снег
Бета пре 33 минутајош 1 повезана
Огласило се ВЈТ о протестима испред Ректората: Против свих који су напали полицију биће предузете мере
Нова пре 58 минутајош 1 повезана
Трамп: Крај напада на Иран за две-три недеље, а обезбеђивање Ормуског мореуза није посао САД
Бета пре 28 минутајош 2 повезане