Povezane vesti
Šok! Joanis Papapetru otišao u penziju
Telegraf pre 23 dana
Celu evropsku košarkašku javnost šokirala je vest o tome kako je bivši igrač Partizana, a trenutni košarkaš Panatinaikosa, Joanis Papapetru, objavio da ide u penziju. Ima tek 31 godinu, pa ovakva odluka šokira svakoga ko je pratio njegov lik i delo… »
Šok! Bivši košarkaš partizana završio karijeru! Na Instagramu ostavio emotivnu poruku koja je mnoge rastužila: "Nisam ovako…
Kurir pre 22 dana
Papapetru je poslednjih godina imao mnogo problema sa povredama, zbog čega je odlučio da završi karijeru. Košarkaš Panatinaikosa Janis Papapetru saopštio je danas da je u 31. godini završio karijeru. "Odakle da počnem... U životu postoje trenuci za koji… »
Javili se Olimpijakos, Panatinaikos i legendarni trener zbog penzije Joanisa Papapetrua
Telegraf pre 22 dana
Pravi šok se dogodio u evropskoj košarci pošto je Joanis Papapetru objavio da ide u penziju sa 31 godinom. Grk je tako napustio Panatinaikos, a povrede su ga naterale da se povuče. Zbog ove vesti su se javili mnogi bivši, pa i sadašnji saigrači ovog… »
Otišao iz Partizana, osvojio Evroligu, pa se u 31. godini “penzionisao”
Sportski žurnal pre 22 dana
Joanis Papapetru završio igračku karijeru zbog problema sa kolenom. Košarkaš Panatinaikosa Joanis Papapetru (31) saopštio je da je završio igračku karijeru. - Pre dve godine, u oktobru 2023, kada sam putovao u Katar na operaciju kolena, prvi put mi je… »
Papapetru završio karijeru: Mislio sam da će poslednji zvižduk doći kasnije
RTS pre 22 dana
Grčki reprezentativac i nekadašnji košarkaš Partizana Joanis Papapetru saopštio je da je završio igračku karijeru. Iako ima tek 31 godinu, Joanis Papapetru je odlučio da je vreme za košarkašku penziju. "Pre dve godine, u oktobru 2023, kada sam putovao u… »
"Partizane, bila mi je čast..." Šok! LJubimac "grobara" naprasno završio karijeru!
Večernje novosti pre 22 dana
Jedan od ljubimaca navijača KK Partizan rešio je da završi karijeru ranije nego što je to bilo ko očekivao. Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović Joanis Papapetru, grčki košarkaš, "okačio je patike o klin" u 31. godini. Kako je naveo u emotivnom… »
Iznenađenje dana - Papapetru završio karijeru!
Sportske.net pre 22 dana
Iskusni grčki košarkaš Joanis Papapetru iznenadio je mnoge ljubitelje igre pod obručima odlukom da završi karijeru u 32. godini života, a ovu informaciju u prilično setnom tonu objavio je na Instagramu. Papapetru je poslednje dve sezone proveo u… »
Šok: Bivši košarkaš Partizana (31) se penzionisao, niko nije ovo očekivao
Nova pre 22 dana
Janis Papapetru, grčki košarkaš, saopštio je da je njegova košarkaška karijera završena i da će se penzionisati u 31. godini života. Papapetru je prethodne sezone bio član Panatinaikosa, ali je u poslednjim godinama imao jako velike probleme sa povredama… »
Emotivna poruka Papapetrua, nije mogao da izbegne penziju: „Lekari su pokušavali da me ohrabre, ali…“
Nova pre 22 dana
Janis Papapetru (31), grčki košarkaš, iznenada se penzionisao i oprostio od košarke na emotivan način. Papapetru je u penziju otišao u 31. godini, a njegova emotivna poruka izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram. Η δημοσίευση… »
Bivši košarkaš Partizana otišao u penziju: Napisao emotivnu poruku i povukao se u 31. godini
Mondo pre 22 dana
Janis Papapetru odlučio je da ode u penziju, povlači se iz košarke u 31. godini. Nekadašnji igrač Partizana iznenadio je mnoge ovom odlukom. Janis Papapetru rešio je da ode u penziju. Bivši košarkaš Partizana šokirao je mnoge odlukom da se povuče iz… »
Papa Lav XIV pozvao na međunarodnu diplomatiju da se zaustavi sukob na Bliskom istoku
Euronews pre 22 dana
Papa Lav XIV pozvao je danas na međunarodnu diplomatiju da bi se zaustavio sukob na Bliskom istoku, navodeći da se, u suprotnom, rizikuje nepopravljiva katastrofa. Papa je ukazao tokom nedeljne molitve da diplomatija treba da zauzme mesto sukoba, preneo… »
Košarkaš Panatinaikosa Joanis Papapetru odlučio da prekine karijeru
Euronews pre 22 dana
Šokantna vest stiže iz Atine: Joanis Papapetru odlučio je da završi karijeru u 31. godini! Košarkaš Panatinaikosa i grčki reprezentativac imao je velikih problema sa povredama, tek epizodnu ulogu u minuloj sezoni, ali je očigledno dobro procenio… »
Grčki košarkaš Janis Papapetru završio karijeru
Radio sto plus pre 22 dana
Papapetru je poslednjih godina imao mnogo problema sa povredama, zbog čega je odlučio da završi karijeru. “Odakle da počnem… U životu postoje trenuci za koji znate da će doći i sa kojima se teško suočavamo. Pre dve godine u oktobru 2023. dok sam putovao… »
Papapetru objavio kraj karijere: "Doneo sam odluku..."
B92 pre 22 dana
Bivši košarkaš Partizana Joanis Papapetru (31) objavio je da je završio karijeru. Razlog za ovakvu odluku su povrede, konkretno kolena, koje su sada već postale učestali pratilac u karijeri grčkog košarkaša, minule dve sezone člana Panatinaikosa. U… »
Emotivna poruka Joanisa Papapetrua: "Lekari su pokušali da me ohrabre, ali..."
Telegraf pre 22 dana
Poprilično šokantna vest je osvanula u evropskoj košarci, Joanis Papapetru je odlučio da ode u penziju u 31. godini. Igrač koji je pre samo dve godine nastupao u Partizanu, rekao je dosta zbog problema koje je imao sa povredama u poslednje vreme. Objavio… »
Vesti dana »

Protest ispred Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu: Podrška Užičanima, mobilna blokada u Novom Sadu (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Brod udario u stenu, pa potonuo: Užas kod poznatog grčkog ostrva: Krenuli u potragu za nestalima, pa doživeli nesreću
Blic pre 4 satijoš 1 povezana