Povezane vesti
„U najtežim momentima sam poželela da se zavučem u rupu“: Ceca o životnim udarcima
Nova 22.06.2025
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o privatnim stvarima. Ceca Ražnatović prisetila se, između ostalog, svog prvog koncerta na Ušću. „Veoma je lep. Tog dana sam imala viklere na kosi. Ovo je najlepši posao na svetu. Moj estradni put je bio… »
"Zbog životnih udaraca sam htela da se zavučem u rupu" Ceca o najtežim momentima i onome što javnost ne vidi
Telegraf 22.06.2025
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, iskreno je govorila o svojoj bogatoj karijeri, ali i ličnim izazovima kroz koje je prošla. Na samom početku prisetila se čuvenog koncerta na Ušću i otkrila da je taj dan započela sasvim običnim ritualom - sa… »
"U najtežim momentima sam želela da se zavučem u rupu": Ceca otvorila dušu o svemu, otkrila svoje pravo lice: Ovo se krije iza…
Blic 22.06.2025
Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o svojoj bogatoj muzičkoj karijeri, ali i o privatnom životu. Ceca se na samom početku prisetila svog čuvenog solističkog koncerta na Ušću. - Veoma je lep. Tog dana sam imala viklere na… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane

Rhmz iznenadio sve: Nismo završili sa pljuskovima! Izdvojili ovaj dan, od njega kreće veliki preokret
Telegraf pre 2 satajoš 23 povezane

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 13 minutajoš 79 povezanih

SPC: Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, ispred Patrijaršije studenti i građani
Beta pre 53 minutajoš 13 povezanih