Povezane vesti
"Prevrtao sam se na krov u saobraćaju " Voja Nedeljković otkrio nepoznat detalj iz života: Devedesetih sam bio prinuđen da se…
Kurir 22.06.2025
Voja Nedeljković progovorio je o teškim situacijama koje su mu se desile u životu. Otkrio je kakav je odnosi imao sa Sašom Popovićem, ali i kako su tekle pripreme za finale emisije "Zvezde Granda". - Radeći ovaj posao devedesetih bio sam prinuđen da de… »
"Prevrnuo sam se na krov tokom udesa": Naš voditelj doživeo je jezivu saobraćajku: "Srećom sam ostao živ i zdrav"
Blic 22.06.2025
Poznati voditelj Voja Nedeljković otvoreno je govorio o teškim trenucima u svom životu, ali i o saradnji sa Sašom Popovićem tokom snimanja popularne emisije "Zvezde Granda". U intervjuu u jednoj emisiji nedavno je otkrio kako je izgledalo raditi u… »
Vesti dana »
Fon der Lajen u Davosu: Suverenitet Grenlanda nije predmet pregovora, EU i SAD zajednički za bezbednost Arktika
Insajder pre 1 satjoš 46 povezanih
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 5 satijoš 31 povezana
Svetski ekonomski forum u Davosu – Vučić: Svet ide u ludom smeru, moramo da sačuvamo mir
RTS pre 26 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 21. januar: Oblačno uz sunčane intervale
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih
Tramp razgovarao s Ruteom o Grenlandu, najavio sastanak o tome i u Davosu
Beta pre 2 satajoš 22 povezane