Povezane vesti
"Prevrtao sam se na krov u saobraćaju " Voja Nedeljković otkrio nepoznat detalj iz života: Devedesetih sam bio prinuđen da se…
Kurir pre 15 dana
Voja Nedeljković progovorio je o teškim situacijama koje su mu se desile u životu. Otkrio je kakav je odnosi imao sa Sašom Popovićem, ali i kako su tekle pripreme za finale emisije "Zvezde Granda". - Radeći ovaj posao devedesetih bio sam prinuđen da de… »
"Prevrnuo sam se na krov tokom udesa": Naš voditelj doživeo je jezivu saobraćajku: "Srećom sam ostao živ i zdrav"
Blic pre 15 dana
Poznati voditelj Voja Nedeljković otvoreno je govorio o teškim trenucima u svom životu, ali i o saradnji sa Sašom Popovićem tokom snimanja popularne emisije "Zvezde Granda". U intervjuu u jednoj emisiji nedavno je otkrio kako je izgledalo raditi u… »
Vesti dana »

Kako se Srbija našla u grupi 14 zemalja kojima je Tramp poslao pisma: Imali smo godine da razgovaramo
Forbes pre 1 satjoš 17 povezanih

Čuveni monah sreo Đokovića na Vimbldonu: "Poznajem Novaka već 7 godina..."
Telegraf pre 9 minutajoš 15 povezanih

Netanjahu nominovao Trampa za Nobelovu nagradu za mir i poručio: Nikad više palestinska država
RTV pre 10 minutajoš 9 povezanih

Završava se toplotni talas: Osveženje stiže sa severa, ali jug i dalje gori
Glas juga pre 1 satjoš 10 povezanih

Požari bukte širom Srbije, čak 620 za 24 sata: Dvoje vatrogasaca i četiri građana povređeni, u Boru vanredna situacija
Euronews pre 25 minutajoš 8 povezanih