Povezane vesti

Dodik: Glava mi je ucenjena na milion evra, ali se ne plašim Predsednik Republike Srpske dobio informaciju o "grupa iz…

Dodik: Glava mi je ucenjena na milion evra, ali se ne plašim Predsednik Republike Srpske dobio informaciju o "grupa iz…

Kurir pre 9 dana
Dodik kaže da mu je glava ucenjena. Predjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je pre dva dana dobio informaciju da je jedna grupa iz Konjica, okupljena oko nekih biznismena, ucenila njegovu glavu na milion evra, ali je poručio da se ne… »
Dodik: Grupa iz Konjica ucenila moju glavu na milion evra

Beta pre 9 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da je pre dva dana dobio informaciju da je jedna grupa iz Konjica, okupljena oko nekih biznismena, ucenila njegovu glavu na milion evra. "Pre dva dana dobio sam od našeg MUP, od MUP Srbije podatak… »
Dodik: Grupa iz Konjica ucenila moju glavu na milion evra, dobio sam informacije od MUP

Dodik: Grupa iz Konjica ucenila moju glavu na milion evra, dobio sam informacije od MUP

NIN pre 9 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da je pre dva dana dobio informaciju da je jedna grupa iz Konjica, okupljena oko nekih biznismena, ucenila njegovu glavu na milion evra. "Pre dva dana dobio sam od našeg MUP, od MUP Srbije podatak… »

Radio sto plus pre 9 dana
“Pre dva dana dobio sam od našeg MUP, od MUP Srbije podatak da je jedna grupa iz Konjica, okupljena oko nekih biznismena, ucenila moju glavu na milion evra i da imaju imena i prezimena onih koji bi trebalo da mene negde dočekaju, pitaj Boga šta da… »
Dodik tvrdi da mu je "ucenjena glava"

Dodik tvrdi da mu je "ucenjena glava"

Radio 021 pre 9 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je dobio informaciju da je "jedna grupa iz Konjica, okupljena oko nekih biznismena, ucenila njegovu glavu na milion evra". Kako je izjavio, informaciju o tome dobio je pre dva dana. "Pre dva dana… »

Vesti dana »