Повезане вести
Додик: Глава ми је уцењена на милион евра, али се не плашим Председник Републике Српске добио информацију о "група из…
Курир 22.06.2025
Додик каже да му је глава уцењена. Предједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је пре два дана добио информацију да је једна група из Коњица, окупљена око неких бизнисмена, уценила његову главу на милион евра, али… »
Додик: Група из Коњица уценила моју главу на милион евра
Бета 22.06.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је да је пре два дана добио информацију да је једна група из Коњица, окупљена око неких бизнисмена, уценила његову главу на милион евра. "Пре два дана добио сам од нашег… »
Додик: Група из Коњица уценила моју главу на милион евра
Радио сто плус 22.06.2025
“Пре два дана добио сам од нашег МУП, од МУП Србије податак да је једна група из Коњица, окупљена око неких бизнисмена, уценила моју главу на милион евра и да имају имена и презимена оних који би требало да мене негде дочекају… »
Додик: Група из Коњица уценила моју главу на милион евра, добио сам информације од МУП
НИН 22.06.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је да је пре два дана добио информацију да је једна група из Коњица, окупљена око неких бизнисмена, уценила његову главу на милион евра. "Пре два дана добио сам од нашег… »
Додик тврди да му је "уцењена глава"
Радио 021 22.06.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је добио информацију да је "једна група из Коњица, окупљена око неких бизнисмена, уценила његову главу на милион евра". Како је изјавио, информацију о томе добио је пре… »
Вести дана »
Почињу пријаве за легализацију објеката и упис својине у катастар
Јужне вести пре 4 сатијош 31 повезана
Ову земљу је летос посетио Марко Ђурић: У Бенину избио пуч, осујећен је
Данас пре 3 сатајош 25 повезаних
Снег стиже у Србију, познато када и где ће падати: Радарски снимци открили који делови су на удару (фото)
Мондо пре 22 минутајош 30 повезаних
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 1 сатјош 38 повезаних