Повезане вести

Џони Деп коначно открива шта се десило с Амбер Херд

Џони Деп коначно открива шта се десило с Амбер Херд

Вести онлине 22.06.2025
Џони Деп дао је изјаву о свом бурном односу са Амбер Херд и суђењу које је месецима пунило насловне стране широм света. “Ако си будала као ја…” Порота пресудила у његову корист. У интервјуу за “Тхе Сундаи Тимес” отворено је… »
Био спреман да ради на бензинској пумпи: Џони Деп замало изгубио све, коначно проговорио о скандалу са бившом женом

Био спреман да ради на бензинској пумпи: Џони Деп замало изгубио све, коначно проговорио о скандалу са бившом женом

Мондо 22.06.2025
Џони Деп је однео победу на суду над бившом супругом Амбер Херд која га је оптужила за злостављање. Џони Деп се 2022. године нашао пред судом, заједно са својом бившом супругом Амбер Херд. Ово суђење било је праћено широм… »
„Отишло је предалеко, знао сам да ћу морати делимично да се оголим“: Џони Деп проговорио о суђењу са Амбер Херд

„Отишло је предалеко, знао сам да ћу морати делимично да се оголим“: Џони Деп проговорио о суђењу са Амбер Херд

Нова 22.06.2025
Џони Деп отворено је проговорио о суђењу са Амбер Херд. Џони Деп се 2022. године нашао пред судом, заједно са својом бившом супругом Амбер Херд. Ово суђење било је праћено широм света, а глумац је сада проговорио о читавом… »
Суђење деценије: Џони Деп коначно открива шта се десило с Амбер Херд

Суђење деценије: Џони Деп коначно открива шта се десило с Амбер Херд

Б92 22.06.2025
Џони Деп дао је изјаву о свом бурном односу са Амбер Херд и суђењу које је месецима пунило насловне стране широм света. У интервјуу за "Тхе Сундаи Тимес" отворено је говорио о разлозима због којих је одлучио да изнесе своју… »

Вести дана »