Povezane vesti

Džoni Dep konačno otkriva šta se desilo s Amber Herd

Džoni Dep konačno otkriva šta se desilo s Amber Herd

Vesti online 22.06.2025
Džoni Dep dao je izjavu o svom burnom odnosu sa Amber Herd i suđenju koje je mesecima punilo naslovne strane širom sveta. “Ako si budala kao ja…” Porota presudila u njegovu korist. U intervjuu za “The Sunday Times” otvoreno je govorio o razlozima zbog… »
Bio spreman da radi na benzinskoj pumpi: Džoni Dep zamalo izgubio sve, konačno progovorio o skandalu sa bivšom ženom

Bio spreman da radi na benzinskoj pumpi: Džoni Dep zamalo izgubio sve, konačno progovorio o skandalu sa bivšom ženom

Mondo 22.06.2025
Džoni Dep je odneo pobedu na sudu nad bivšom suprugom Amber Herd koja ga je optužila za zlostavljanje. Džoni Dep se 2022. godine našao pred sudom, zajedno sa svojom bivšom suprugom Amber Herd. Ovo suđenje bilo je praćeno širom sveta, a glumac je sada… »
„Otišlo je predaleko, znao sam da ću morati delimično da se ogolim“: Džoni Dep progovorio o suđenju sa Amber Herd

„Otišlo je predaleko, znao sam da ću morati delimično da se ogolim“: Džoni Dep progovorio o suđenju sa Amber Herd

Nova 22.06.2025
Džoni Dep otvoreno je progovorio o suđenju sa Amber Herd. Džoni Dep se 2022. godine našao pred sudom, zajedno sa svojom bivšom suprugom Amber Herd. Ovo suđenje bilo je praćeno širom sveta, a glumac je sada progovorio o čitavom tom procesu. „Gledaj… »
Suđenje decenije: Džoni Dep konačno otkriva šta se desilo s Amber Herd

Suđenje decenije: Džoni Dep konačno otkriva šta se desilo s Amber Herd

B92 22.06.2025
Džoni Dep dao je izjavu o svom burnom odnosu sa Amber Herd i suđenju koje je mesecima punilo naslovne strane širom sveta. U intervjuu za "The Sunday Times" otvoreno je govorio o razlozima zbog kojih je odlučio da iznese svoju stranu priče. "Gledaj… »

Vesti dana »