Povezane vesti

"To nisu kaćine pesme, već marinine i moje" Damir Handanović numere koje je snimila Grujićeva dao Karleuši i Nataši Bekvalac…

"To nisu kaćine pesme, već marinine i moje" Damir Handanović numere koje je snimila Grujićeva dao Karleuši i Nataši Bekvalac…

Kurir 22.06.2025
Hit-mejker ove godine slavi dve decenije rada što je obeležio projektom "Damir Handanović - novi zvuk" na kojem se nalazi 11 njegovih pesama u drugačijem aranžmanu. Damir Handanović, jedan od najuspešnijih kompozirora na ovih prostorima, gost je emisije… »
"Marina Tucaković mi je mnogo pomogla" Damir Handanović prisetio se u Stars specijalu saradnje i prijateljstva s čuvenim…

"Marina Tucaković mi je mnogo pomogla" Damir Handanović prisetio se u Stars specijalu saradnje i prijateljstva s čuvenim…

Kurir 22.06.2025
Ne propustite "Stars specijal", svake nedelje u 23:30 na Kurir televiziji. Ekskluzivno, provokativno, nezaboravno. Svet poznatih nikad nije bio bliži! Ovonedeljni gost emisije " Stars specijal", koja se emituje nedeljom u 23:30 na Kurir televiziji, je… »
"Region je mali za nju" Handanović otkrio sve o saradnji s Jelenom Karleušom: Ovo mu je rekla kada ju je pozvao! Da je rođena…

"Region je mali za nju" Handanović otkrio sve o saradnji s Jelenom Karleušom: Ovo mu je rekla kada ju je pozvao! Da je rođena…

Kurir 22.06.2025
Damir Handanović, tvorac brojnih hitova, ove godine slavi 20 godina karijere. Tim povodom je objavio projekat na kojem 11 pesama koje je on komponovao pevaju brojni pevači u izmenjenom aranžmanu. Jedna od onih koje učestvuju u njegovom slavljeničkom… »
"Region je mali za nju" Naš muzičar otkrio sve o saradnji s Jelenom Karleušom, bilo je u planu da obrade drugi hit

"Region je mali za nju" Naš muzičar otkrio sve o saradnji s Jelenom Karleušom, bilo je u planu da obrade drugi hit

Alo 22.06.2025
Ovo mu je rekla kada ju je pozvao. Damir Handanović, tvorac brojnih hitova, ove godine slavi 20 godina karijere. Tim povodom je objavio projekat na kojem 11 pesama koje je on komponovao pevaju brojni pevači u izmenjenom aranžmanu. Opisao je kako je… »
O novim projektima, Zvezdama Granda, obradama pesama – kompozitor Damir Handanović u Stars specijalu večeras od 23.30!

O novim projektima, Zvezdama Granda, obradama pesama – kompozitor Damir Handanović u Stars specijalu večeras od 23.30!

Mondo 22.06.2025
Kompozitor Damir Handanović gost je ovonedeljnog izdanja emisije “Stars specijal”! O novim projektima, Zvezdama Granda, obaradama pesama - kompozitor će govoriti potpuno iskreno! Za naše gledaoce, pripremili smo i ekskluzivne priče - tu je retrospektiva… »
O novim projektima, Zvezdama Granda, obradama pesama – kompozitor Damir Handanović u studiju Stars specijala večeras od 23.30!…

O novim projektima, Zvezdama Granda, obradama pesama – kompozitor Damir Handanović u studiju Stars specijala večeras od 23.30!…

Kurir 22.06.2025
Kompozitor Damir Handanović gost je ovonedeljnog izdanja emisije “Stars specijal”! O novim projektima, Zvezdama Granda, obaradama pesama - kompozitor će govoriti potpuno iskreno! Za naše gledaoce, pripremili smo i ekskluzivne priče - tu je retrospektiva… »

Vesti dana »