Povezane vesti
"Istina je da sam urinirala na ulici" Iskrena ispovest Zlate Petrović, dotakla se i napada da je alkoholičarka, a evo šta…
Kurir pre 17 dana
Zlata je otkrila i nije iznenađena kad njen naslednik opsuje, iako je vrlo dobro vaspitan. Bliži se finale rijalitija "Zadruga 8 Elita", a Zlata Petrović, komentarisala je za domaće medije odnos svog sina Jovana Pejića sa biovšom devojom Enom Čolić, kao… »
''Nisam ponosna na to'' Zlata Petrović nikad iskreno o malom Peji, evo šta joj smeta kod sinovljevog ponašanja u Eliti 8
Alo pre 17 dana
Stavila karte na sto! U novoj epizodi emisije ''Rijaliti rešetanje'' bila je Zlata Petrović, koja je prokomentarisala sinovljevo učešće najgledanijeg rijalitija svih vremena, Eliti, ali i njegov turbulentan odnos sa Enom Čolić. Kako gledaš na njegovo… »
Zlata pred finale Elite 8 otvorila dušu: Priznaje da li je razočarana u sina, evo šta misli o njegovim svađama
Telegraf pre 17 dana
Bliži se finale rijalitija "Zadruga 8 Elita", a Zlata Petrović, komentarisala je za domaće medije odnos svog sina Jovana Pejića sa bivšom devojom Enom Čolić, kao i njegovo celokupno učešće. - Gledam ga i stalno sam u nekom grču bila. Kako vreme odmiče… »
Zlata Petrović pred finale elite 8: Otkrila da li je razočarana u sina: A evo šta je rekla o njegovim svađama
Blic pre 17 dana
Bliži se finale rijalitija "Zadruga 8 Elita", a Zlata Petrović, komentarisala je za domaće medije odnos svog sina Jovana Pejića sa biovšom devojom Enom Čolić, kao i njegovo celokupno učešće. - Gledam ga i stalno sam u nekom grču bila. Kako vreme odmiče… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana