Povezane vesti
Nakon pomirenja sa bivšim povukla neočekivan potez: Naša pevačica otvoreno o trzavicama u braku: "Moje srce sam davno zumirala"…
Blic 22.06.2025
Nakon turbulencija u privatnom životu, pevačica Ivana Selaov se vraća na scenu novom pesmom "Zumiraj". Pevačica Ivana Selakov, nakon što je odlučila da život nastavi sa sadašnjim nevenčanim partnerom, muzičkim producentom Predragom Mirkovićem, ističe da… »
Posle životnog zaokreta: Ivana Selakov dolela odluku koja je formirala njenu ličnu i profesionalnu stabilnost (foto)
Večernje novosti 22.06.2025
MUZIČKA zvezda Ivana Selakov posle životnog zaokreta premijerno predstavila singl “Zumiraj”. Foto: Privatna arhiva Nakon turbulencija u privatnom životu, pevačica se vraća na scenu snažnija nego ikad i to novom pesmom najavljuje kreativni uzlet, a sreću… »
Ivana Selakov doživela veliki preokret u životu: Moje srce sam davno zumirala i u njemu našla...
Kurir 22.06.2025
Nakon turbulencija u privatnom životu, pevačica se vraća na scenu snažnija nego ikad – novom pesmom najavljuje kreativni uzlet, a sreću je, kako kaže, “davno zumirala” u partneru i porodici. Pevačica Ivana Selakov, nakon što je odlučila da život nastavi… »
Vesti dana »
Studenti Pirota sakupili preko 1000 potpisa u akciji "Raspiši pobedu"
Plus online pre 26 minutajoš 64 povezane
Sat vremena dijaloga Moskve i Vašingtona: Uoči sastanka sa Zelenskim Tramp pozvao Putina
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane
UŽIVO Studenti u akciji skupljanja potpisa za izbore: Odziv građana prevazišao očekivanja studenata, u mnogim gradovima produženo prikupljanje potpisa (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 56 povezanih
Preliminarni rezultati glasanja na KiM: Samoopredeljenje blizu 50 odsto, Srpskoj listi 3,6 procenta
RTS pre 31 minutajoš 61 povezana