Повезане вести

Караичић открио да ли се Обрадовић враћа на клупу Партизана: Он је ћовек од речи, рекао ми је....

Караичић открио да ли се Обрадовић враћа на клупу Партизана: Он је ћовек од речи, рекао ми је....

Курир 22.06.2025
Сјајна партија црно-белих. Кошаркаши Партизана савладали су Спартак резултатом 94:74 у првој утакмици финала плеј- офа Суперлиге Србије. Партизан је повео са 1:0 у серији, а своје утиске после меча изнео је тренер црно-беллих… »
Караичић: Да будемо најбоља верзија себе

Караичић: Да будемо најбоља верзија себе

Спортски журнал 22.06.2025
Партизан повео у финалу 1:0 против Спартака (94:74). Веома поносан и задовољан био је вршилац дужности тренера Партизана, Богдан Караичић, после рапсодије његових изабраника у првој утакмици финала Супер лиге. - Заслужено смо… »
Монако "преживео драму" и заказао мајсторицу у Паризу

Монако "преживео драму" и заказао мајсторицу у Паризу

Спортске.нет 22.06.2025
Кошаркаши Монака савладали су Париз на свом терену са 80:74, изједначили на 2:2 у финалу плеј-офа шампионата Француске и заказали мајсторицу која ће се за два дана играти у главном граду ове државе. Парижани су добили прва два… »
Караичић: Разговарао сам са Жељком, водим екипу до краја серије

Караичић: Разговарао сам са Жељком, водим екипу до краја серије

РТС 22.06.2025
Помоћни тренер кошаркаша Партизана Богдан Караичић рекао је вечерас, после победе над Спартаком (94:74) у првом мечу финалне серије плеј-офа Суперлиге Србије да се нада да његова екипа неће полетети и потврдио да ће водити екипи… »
Прве речи Богдана Караичића после победе Партизана над Спартаком

Прве речи Богдана Караичића после победе Партизана над Спартаком

Нова 22.06.2025
Привремени тренер кошаркаша Партизана Богдан Караичић изјавио је да је позитивно изненађен игром своје екипе на првој утакмици финалне серије плеј-офа Суперлиге Србије против Спартака из Суботице и додао да сматра да је његов… »
Караичић добио обећање од Жељка, па потврдио: "Сви смо изненађени!"

Караичић добио обећање од Жељка, па потврдио: "Сви смо изненађени!"

Спортске.нет 22.06.2025
Партизан је одлично одиграо прву утакмицу финала АдмиралБет КЛС. Богдан Караичић ће, и поред тога што је Жељку Обрадовићу истекла суспензија, наставити да води Партизан у овом финалу што је и потврдио на конференцији за новинаре… »
Караичић: Заслужено смо победили

Караичић: Заслужено смо победили

Радио сто плус 22.06.2025
“Мислим да смо заслужено победили. Честитам Спартаку и Влади (Јовановићу) на утакмици и лепом понашању, као и навијачима на скоро савршеној атмосфери. Мислим да су ови момци заслужили публику која је дошла да ужива. Сви смо… »
"Жељко је човек од речи, тако ћу одговорити": Да ли се Обрадовић враћа? Богдан Караичић открио између редова

"Жељко је човек од речи, тако ћу одговорити": Да ли се Обрадовић враћа? Богдан Караичић открио између редова

Мондо 22.06.2025
Помоћни тренер Партизана Богдан Караичић био упитан да ли ће Жељко Обрадовић водити меч против Спартака у Суботици. Партизан је пред освајањем титуле првака Србије и имаће шансу да је освоји у уторак у Суботици. Под вођством… »
Јовановић јако кратак, захвалница навијачима

Јовановић јако кратак, захвалница навијачима

Спортске.нет 22.06.2025
Спартак вечерас није био у најбољем издању и то је јасно свима, али ће тражити начин да стигне до макар једне победе. За два дана је меч у "Дудовој шуми", Спартак ће тражити изједначење и бољи приступ него што је вечерашњи… »
Караичић загонетан: Жељко ми је рекао…

Караичић загонетан: Жељко ми је рекао…

Спорт клуб 22.06.2025
Партизан је савладао убедљиво Спартак у првој утакмици финала Кошаркашке лиге Србије, а Богдан Караичић је поред утакмице коментарисао и да ли ће водити екипу до краја такмичења. Отворио је тренер Партизана конференцију… »
Јовановић после дебакла спартака у пиониру: Ту смо где смо, јер смо радили...

Јовановић после дебакла спартака у пиониру: Ту смо где смо, јер смо радили...

Курир 22.06.2025
Суботичани разочарали у првом финалном мечу. Кошаркаши Партизана савладали су Спартак резултатом 94:74 у првој утакмици финала плеј- офа Суперлиге Србије. Партизан је повео са 1:0 у серији, а своје утиске после меча изнео је… »
Караичић: "Сви смо ми млади - честитам мом Влади"

Караичић: "Сви смо ми млади - честитам мом Влади"

Б92 22.06.2025
Тренер Партизана Богдан Караичић сумирао је утиске после победе против Спартака. Партизан је у првом мечу финалне серије Суперлиге победио Суботичане 94:74. "Заслужено смо победили, честитам Спартаку и мом Влади, на утакмици и… »
Караичић открио да ли ће Жељко Обрадовић предводити Партизан у финалу: "Он је ћовек од речи, рекао ми је.."

Караичић открио да ли ће Жељко Обрадовић предводити Партизан у финалу: "Он је ћовек од речи, рекао ми је.."

Телеграф 22.06.2025
Кошаркаши Партизана су тријумфовали против Спартака из Суботице резултатом 94:74 и тако повели са 1:0 у финалној серији Суперлиге Србије. Сјајан је поново био Двејн Вашингтон са 23 постигнута поена, док је изванредну партију имао… »
"Ваљак" прегазио Спартак!

"Ваљак" прегазио Спартак!

Спортске.нет 22.06.2025
Победа екипе Партизана против Спартака у првој утакмици финала АдмиралБет Кошаркашке лиге Србије. Изабраници Богдана Караичића (који ће читаву серију изнети као тренер црно-белих) су на крају славили резултатом 94:74. Партизан је… »
Алексејев плес за прву победу Партизана у финалу

Алексејев плес за прву победу Партизана у финалу

Спутник 22.06.2025
Кошаркаши Партизана победили су суботички Спаратак у првој утакмици финала Кошаркашке лиге Србије резултатом 94:74. Партизан је одбранио домац́и терен и на гостовању Спартаку у следец́ем мечу има шансу да освоји титулу првака… »
Повео Партизан у финалу КЛС: "Парни ваљак" самлео Спартак

Повео Партизан у финалу КЛС: "Парни ваљак" самлео Спартак

Еуроневс 22.06.2025
Кошаркаши Партизана савладали су суботички Спартак на домаћем терену у оквиру првог меча финалне серије Кошаркашке лиге Србије резултатом 94:74 (28:23, 26:19, 25:19, 15:13). Није у питању само убедљив тријумф, већ начин на који… »
Јовановић: "Ту смо где смо - јер смо радили"

Јовановић: "Ту смо где смо - јер смо радили"

Б92 22.06.2025
Тренер Спартака из Суботице Влада Јовановић је након меча са Партизаном одржао кратку конференцију за штампу. Спартак је у првом мечу финалне серије домаћег шампионата изгубио у "Пиониру" резултатом 94:74. "Поносан сам на ове… »
"Превише је био строг": Влада Јовановић остао у шоку после изјаве његовог играча после пораза од Партизана

"Превише је био строг": Влада Јовановић остао у шоку после изјаве његовог играча после пораза од Партизана

Телеграф 22.06.2025
Кошаркаши Спартака претрпели су веома тежак пораз у првом мечу финала Суперлиге Србије у кошарци од Партизана са 94:74. Црно-бели су одбранили домаћи терен, док Суботичани нису могли ништа да погоде, а предност је само расла код… »
Кнежеви су издржали: Монако изборио мајсторицу у Паризу

Кнежеви су издржали: Монако изборио мајсторицу у Паризу

Спорт клуб 22.06.2025
Монако је тријумфова над Паризом 80:74 у четвртој утакмици финалне серије у дворани "Гастон Медесан", па је сада однос победа у окршају за титулу првака Француске 2:2. Екипа Василиса Спанулиса диктирала је темпо готово читаво… »
Монако сачувао домаћи терен и заказао мајсторицу са Паризом

Монако сачувао домаћи терен и заказао мајсторицу са Паризом

РТС 22.06.2025
Кошаркапи Монака савладали су Париз у четвртом дуелу финалне серије плеј-офа француског првенства. "Кнежеви" су славили са 80:74. Домаћини сигурни у прва четири меча. Након убедљивих издања Париза, и Монако је узвратио са два… »
Нема Џејмса, нема проблема - Монако изједначио, идемо у мајсторицу

Нема Џејмса, нема проблема - Монако изједначио, идемо у мајсторицу

Б92 22.06.2025
Кошаркаши Монака изједначили су на 2-2 у серији финала француског шампионата против Париза. Монако је савладао Париз са 80:74 у четвртом мечу финала и изборио мајсторицу, која ће се играти 22. јуна у Паризу. Екипа Василиса… »
Спанулис поново побегао са гиљотине: Монако изборио пету утакмицу, Париз код куће игра за титулу

Спанулис поново побегао са гиљотине: Монако изборио пету утакмицу, Париз код куће игра за титулу

Телеграф 22.06.2025
Кошаркашки клуб Монако поново избегао је елиминацију и у четвртој утакмици финала француске Про А лиге против екипе Париза, пошто су славили резултатом 80:74. Париз је у ову утакмицу ушао са скором 2-1 у серији и имали су… »

Вести дана »