Povezane vesti

Aleksandra Radović izvređala rađenovu bivšu ženu:Rekla joj da se bavi ugostiteljstvom jer ne zna da peva... Šok detalji

Aleksandra Radović izvređala rađenovu bivšu ženu:Rekla joj da se bavi ugostiteljstvom jer ne zna da peva... Šok detalji

Kurir 22.06.2025
Milica je otkrila da je počela da se bavi pevanjem kada je imala 18 godina, a da je u jednom šou, u koji se prijavila, dobila i komentar da "nema pojma" Milica Ristić je u jednoj emisiji otkrila da je svojevremeno napravila pauzu od pevanja, koja je… »
Aleksandra Radović izvređala Rađenovu bivšu ženu: Rekla joj da se bavi ugostiteljstvom jer ne zna da peva

Aleksandra Radović izvređala Rađenovu bivšu ženu: Rekla joj da se bavi ugostiteljstvom jer ne zna da peva

Mondo 22.06.2025
Pevačica Milica Ristić otkrila da je zbog komentara starije koleginice Aleksandre Radović, tri godine prestala da se bavi pevanjem. Emotivno i bez zadrške – pevačica Milica Ristić otkriva da ju je život naučio da izdrži najteže udarce, ali i da prašta… »
ISPOVEST „Prisustvovala sam tuči roditelja – to je nešto što nikome ne bih poželela“: Milica Ristić o traumama, razvodu od…

ISPOVEST „Prisustvovala sam tuči roditelja – to je nešto što nikome ne bih poželela“: Milica Ristić o traumama, razvodu od…

Nova 22.06.2025
U novoj "Ispovesti", autorskoj emisiji Nemanje Vasiljevića, Milica Ristić, koja važi za jednu od najtraženijih klupskih pevačica u Beogradu, otvara dušu o svom detinjstvu u senci porodičnih svađa i miru koji je počeo razvodom njenih roditelja. Pevačica… »
Aleksandra Radović žestoko izvređala našu pevačicu: „Nemaš pojma da pevaš, bavi se ugostiteljstvom“

Aleksandra Radović žestoko izvređala našu pevačicu: „Nemaš pojma da pevaš, bavi se ugostiteljstvom“

Nova 22.06.2025
Večeras od 20 časova na Nova.rs pratite novu epizodu emisije "Ispovest", autora i voditelja Nemanje Vasiljevića koji je ovog puta ugostio pevačicu Milicu Ristić. Emotivno i bez zadrške – pevačica Milica Ristić otkriva da ju je život naučio da izdrži… »

Vesti dana »

Hamas: za danas završeni pregovori u Šarm el Šeiku

Hamas: za danas završeni pregovori u Šarm el Šeiku

Politika pre 53 minutajoš 62 povezane
Preminuo Halid Bešlić

Preminuo Halid Bešlić

Moj Novi Sad pre 7 satijoš 20 povezanih
Ovako sad izgleda put Đokovića do finala Šangaja

Ovako sad izgleda put Đokovića do finala Šangaja

B92 pre 2 satajoš 57 povezanih