Povezane vesti
Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, ali Srbija mora da prodaje ono što proizvede
Nova 22.06.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras, povodom kritika vlasti što izvozi naoružanje Izraelu, da joj je "žao zbog ratova", ali da Srbija oružje i municiju koju proizvodi - mora da prodaje. „Ova zemlja ima svoju namensku industriju… »
Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, ali moramo da prodajemo ono što proizvedemo
N1 Info 22.06.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras, povodom kritika vlasti što izvozi naoružanje Izraelu, da joj je "žao zbog ratova", ali da Srbija oružje i municiju koju proizvodi - mora da prodaje. Oglas "Ova zemlja ima svoju namensku… »
Brnabić: Žao mi je zbog ratova, ali moramo da prodajemo oružje
Radio sto plus 22.06.2025
“Ova zemlja ima svoju namensku industriju, ona je značajan činilac naše ekonomije i izdržava na desetine hiljada porodica u Srbiji”, rekla je Brnabić za televiziju Pink. Ocenila je da Srbija “svakako može da se diči svojom namenskom industrijom”. “Ali… »
Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, ali moramo da prodajemo ono što proizvedemo
Novi magazin 22.06.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras, povodom kritika vlasti što izvozi naoružanje Izraelu, da joj je "žao zbog ratova", ali da Srbija oružje i municiju koju proizvodi - mora da prodaje. "Ova zemlja ima svoju namensku industriju… »
Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, moramo da prodajemo ono što proizvedemo
Radio 021 22.06.2025
Predsednica Skupštine Ana Brnabić izjavila je, povodom kritika što Srbija izvozi naoružanje Izraelu, da joj je "žao zbog ratova", ali da Srbija oružje i municiju koju proizvodi - mora da prodaje". "Ova zemlja ima svoju namensku industriju, ona je… »
Vesti dana »

Očekujte hitna upozorenja! Nevreme stiže u Srbiju, RHMZ popalio meteoalarme: Pašće velika količina kiše za kratko vreme, prete grad i olujni vetar
Blic pre 31 minutajoš 31 povezana

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, mogući cunami talasi u više regiona
Euronews pre 46 minutajoš 15 povezanih

Putevi Srbije: U petak registrovan najveći protok saobraćaja od kada se on beleži
Moj Novi Sad pre 51 minutajoš 11 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
Pravda pre 46 minutajoš 11 povezanih

Ukrajinski dronovi zasuli Rusiju, gori skladište nafte, nebo nad Sočijem zatvoreno
Nova pre 36 minutajoš 10 povezanih