Povezane vesti

Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, ali Srbija mora da prodaje ono što proizvede

Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, ali Srbija mora da prodaje ono što proizvede

Nova pre 21 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras, povodom kritika vlasti što izvozi naoružanje Izraelu, da joj je "žao zbog ratova", ali da Srbija oružje i municiju koju proizvodi - mora da prodaje. „Ova zemlja ima svoju namensku industriju… »
Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, ali moramo da prodajemo ono što proizvedemo

Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, ali moramo da prodajemo ono što proizvedemo

N1 Info pre 20 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras, povodom kritika vlasti što izvozi naoružanje Izraelu, da joj je "žao zbog ratova", ali da Srbija oružje i municiju koju proizvodi - mora da prodaje. Oglas "Ova zemlja ima svoju namensku… »
Brnabić: Žao mi je zbog ratova, ali moramo da prodajemo oružje

Brnabić: Žao mi je zbog ratova, ali moramo da prodajemo oružje

Radio sto plus pre 20 dana
“Ova zemlja ima svoju namensku industriju, ona je značajan činilac naše ekonomije i izdržava na desetine hiljada porodica u Srbiji”, rekla je Brnabić za televiziju Pink. Ocenila je da Srbija “svakako može da se diči svojom namenskom industrijom”. “Ali… »
Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, moramo da prodajemo ono što proizvedemo

Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, moramo da prodajemo ono što proizvedemo

Radio 021 pre 20 dana
Predsednica Skupštine Ana Brnabić izjavila je, povodom kritika što Srbija izvozi naoružanje Izraelu, da joj je "žao zbog ratova", ali da Srbija oružje i municiju koju proizvodi - mora da prodaje". "Ova zemlja ima svoju namensku industriju, ona je… »

Novi magazin pre 20 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras, povodom kritika vlasti što izvozi naoružanje Izraelu, da joj je "žao zbog ratova", ali da Srbija oružje i municiju koju proizvodi - mora da prodaje. "Ova zemlja ima svoju namensku industriju… »

Vesti dana »