Povezane vesti
Bermude na poslu tokom vrućina: Za i protiv
NIN 23.06.2025
Bio je sunčan dan kada sam pozvala Tonija Hardija. I danas u kancelariji nosi bermude, što često radi tokom letnjih meseci. "Mi stalno nosimo bermude”, kaže on. Toni vodi agenciju za brendiranje u Nortamberlandu, u Engleskoj, koja ima devet zaposlenih… »
Danas 23.06.2025
Bio je sunčan dan kada sam pozvala Tonija Hardija. I danas u kancelariji nosi bermude, što često radi tokom letnjih meseci. „Mi stalno nosimo bermude”, kaže on. Toni vodi agenciju za brendiranje u Nortamberlandu, u Engleskoj, koja ima devet zaposlenih… »
Radio 021 23.06.2025
Whether shorts are ever appropriate for the office remains a contentious topic, so what should you do? Getty Images Bio je sunčan dan kada sam pozvala Tonija Hardija. I danas u kancelariji nosi bermude, što često radi tokom letnjih meseci. „Mi stalno… »
BBC News 23.06.2025
Whether shorts are ever appropriate for the office remains a contentious topic, so what should you do? Bio je sunčan dan kada sam pozvala Tonija Hardija. I danas u kancelariji nosi bermude, što često radi tokom letnjih meseci. „Mi stalno nosimo bermude”… »
Južne vesti 23.06.2025
Getty Images Bio je sunčan dan kada sam pozvala Tonija Hardija. I danas u kancelariji nosi bermude, što često radi tokom letnjih meseci. „Mi stalno nosimo bermude”, kaže on. Toni vodi agenciju za brendiranje u Nortamberlandu, u Engleskoj, koja ima devet… »
Vesti dana »

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu, Zrenjaninu i Subotici
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 29 povezanih

Loš žreb za Zvezdu: Dinamo Kijev potencijalni protivnik za Ligu šampiona
Serbian News Media pre 1 satjoš 50 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Kremlj se prvi put oglasio nakon što je Tramp najavio slanje nuklearnih podmornica ka Rusiji
Nova pre 1 satjoš 23 povezane