Povezane vesti

Bermude na poslu tokom vrućina: Za i protiv

Danas 23.06.2025
Bio je sunčan dan kada sam pozvala Tonija Hardija. I danas u kancelariji nosi bermude, što često radi tokom letnjih meseci. „Mi stalno nosimo bermude”, kaže on. Toni vodi agenciju za brendiranje u Nortamberlandu, u Engleskoj, koja ima devet zaposlenih… »

Radio 021 23.06.2025
Whether shorts are ever appropriate for the office remains a contentious topic, so what should you do? Getty Images Bio je sunčan dan kada sam pozvala Tonija Hardija. I danas u kancelariji nosi bermude, što često radi tokom letnjih meseci. „Mi stalno… »

NIN 23.06.2025
Bio je sunčan dan kada sam pozvala Tonija Hardija. I danas u kancelariji nosi bermude, što često radi tokom letnjih meseci. "Mi stalno nosimo bermude”, kaže on. Toni vodi agenciju za brendiranje u Nortamberlandu, u Engleskoj, koja ima devet zaposlenih… »

BBC News 23.06.2025
Whether shorts are ever appropriate for the office remains a contentious topic, so what should you do? Bio je sunčan dan kada sam pozvala Tonija Hardija. I danas u kancelariji nosi bermude, što često radi tokom letnjih meseci. „Mi stalno nosimo bermude”… »

Južne vesti 23.06.2025
Getty Images Bio je sunčan dan kada sam pozvala Tonija Hardija. I danas u kancelariji nosi bermude, što često radi tokom letnjih meseci. „Mi stalno nosimo bermude”, kaže on. Toni vodi agenciju za brendiranje u Nortamberlandu, u Engleskoj, koja ima devet… »

Vesti dana »

Počeo Ramazanski bajram – praznik radosti i zajedništva

Počeo Ramazanski bajram – praznik radosti i zajedništva

Šabačke novosti pre 50 minutajoš 30 povezanih
Orban ponovo pretio Ukrajini nakon što je blokirao novi zajam

Orban ponovo pretio Ukrajini nakon što je blokirao novi zajam

Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih
Objavljene nove cene goriva

Objavljene nove cene goriva

Moj Novi Sad pre 2 satajoš 26 povezanih