Повезане вести

Бермуде на послу током врућина: За и против

Данас пре 15 дана
Био је сунчан дан када сам позвала Тонија Хардија. И данас у канцеларији носи бермуде, што често ради током летњих месеци. „Ми стално носимо бермуде”, каже он. Тони води агенцију за брендирање у Нортамберланду, у Енглеској… »

Радио 021 пре 15 дана
Вхетхер схортс аре евер аппроприате фор тхе оффице ремаинс а цонтентиоус топиц, со вхат схоулд иоу до? Гетти Имагес Био је сунчан дан када сам позвала Тонија Хардија. И данас у канцеларији носи бермуде, што често ради током… »

НИН пре 15 дана
Био је сунчан дан када сам позвала Тонија Хардија. И данас у канцеларији носи бермуде, што често ради током летњих месеци. "Ми стално носимо бермуде”, каже он. Тони води агенцију за брендирање у Нортамберланду, у Енглеској… »

BBC News пре 15 дана
Вхетхер схортс аре евер аппроприате фор тхе оффице ремаинс а цонтентиоус топиц, со вхат схоулд иоу до? Био је сунчан дан када сам позвала Тонија Хардија. И данас у канцеларији носи бермуде, што често ради током летњих месеци… »

Јужне вести пре 15 дана
Гетти Имагес Био је сунчан дан када сам позвала Тонија Хардија. И данас у канцеларији носи бермуде, што често ради током летњих месеци. „Ми стално носимо бермуде”, каже он. Тони води агенцију за брендирање у Нортамберланду, у… »

Вести дана »